Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Sanitair

Ben je op zoek naar het mooiste sanitair voor jouw nieuwe badkamer? Dan ben je bij Sani4All aan het goede adres. We bieden een zeer breed assortiment aan sanitair producten. Hierdoor kun jij altijd de perfecte badkamer samenstellen. Ben je benieuwd naar ons assortiment? Lees dan snel verder.

Sanitair Sani4All

Wat is sanitair?

Misschien dat je niet direct een duidelijk beeld hebt bij het woord sanitair. Dat kunnen we ons goed voorstellen, want het is best een breed begrip. Onder sanitair vallen eigenlijk alle producten en elementen die gebruikt worden bij persoonlijke hygiëne. Het gaat dus om verschillende producten en elementen die je in badkamers en toiletten terugvindt. Nu hebben bijvoorbeeld badkamertegels natuurlijk niet direct invloed op je persoonlijke hygiëne, maar ze zijn wel vrijwel onmisbaar in de badkamer. Daarom vind je bij ons alle elementen die met de badkamer en het toilet te maken hebben onder sanitair.

De basis sanitair in een badkamer

Waar een badkamer lange tijd bestond uit een doucheruimte, wastafel en eventueel een toilet, is daar de laatste jaren steeds meer bijgekomen. Je kunt je badkamer bijvoorbeeld invullen met een heerlijk ligbad of een Sunshower. Maar welk sanitair vormt dan de basis van de badkamer? Dat zijn de volgende vijf elementen:

  1. Tegels
  2. Badmeubel
  3. Doucheruimte
  4. Kranen
  5. Verwarming
Uniek sanitair
Tegels

Tegels

Toiletten

Toiletten

Baden

Baden

Badmeubels

Badmeubels

Doucheruimte

Doucheruimte

Kranen

Kranen

Verwarming

Verwarming

Toebehoren

Toebehoren

Wellness

Wellness

Duurzame badkamer

De duurzame sanitair opties

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol, zo ook bij badkamers. We snappen heel goed dat je graag wat duurzame elementen toevoegt aan je badkamer. Er is dan ook steeds meer duurzaam sanitair verkrijgbaar, waardoor het ook eenvoudiger wordt om te kiezen voor een duurzame badkamer. Denk bijvoorbeeld aan waterbesparende douchekranen, die minder water verbruiken dan de ‘gewone’ douchekranen. Daarnaast zijn er ook verschillende duurzame materialen, zoals keramische tegels en Solid Surface wastafels en baden. Zo zijn er dus allerlei mogelijkheden om jouw badkamer in te richten met duurzaam sanitair.

Sanitair in iedere stijl

Het sanitair van jouw nieuwe badkamer moet natuurlijk helemaal bij de stijl passen die jij voor jouw nieuwe badkamer voor ogen hebt. Daarom bieden we in ons assortiment sanitair in alle badkamerstijlen en kleuren aan. Zo bieden we voor de moderne badkamer bijvoorbeeld mat wit sanitair en hebben we voor de design liefhebber marmerlook waskommen. Kies je liever voor een badkamer met een industriële badkamer? Dan is mat zwart sanitair een goede optie. Zo hebben we voor iedere badkamerstijl en smaak wat wils en is er altijd wel sanitair dat bij je past.

Sanitair badkamerstijlen

Laat je inspireren

door de badkamers van onze klanten

Volledige badkamermontage bij Sani4All

Nadat jij je nieuwe droombadkamer inclusief sanitair hebt gekocht, moet deze natuurlijk ook nog worden gemonteerd. We snappen dat je je hier misschien druk over maakt. Maar dat is nergens voor nodig! Bij Sani4All bieden we namelijk volledige badkamermontage aan. Dat betekent dat we de oude badkamer demonteren, alles gereedmaken voor de nieuwe badkamer én de nieuwe badkamer tot in de puntjes monteren. Dit wordt gedaan door ervaren monteurs, zij weten dus precies hoe ze dit moeten doen. Jij hoeft je dus nergens druk over te maken en kan gaan genieten van jouw nieuwe badkamer.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je graag meer weten over ons sanitair? Plan dan eens een vrijblijvende afspraak in bij een van onze badkamerwinkels. Je wordt daar ontvangen door een van onze deskundige adviseurs die jouw wensen in kaart brengt. Aan de hand daarvan voorzien ze je graag van een advies en een 3D-ontwerp van jouw nieuwe badkamer. De afspraak is gratis en geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. Zien we je snel?

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.