Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

De succesvolle franchiseformule Sani4All

Het Sani4All concept is succesvol. Afgelopen jaar hebben al onze winkels de groeidoelstelling met gemak gehaald. Uitbreiding is dan ook een logische stap voor het merk Sani4All. Wij hebben gekozen voor een franchiseformule met als motto: delen om te kunnen vermenigvuldigen. We kunnen het niet alleen en zijn dan ook op zoek naar echte ondernemers. Proactieve mensen die ergens voor willen gaan en vanuit een resultaatgerichte instelling hun winkel naar een hoger plan wil tillen. Voel jij je hierdoor aangesproken? Lees dan vooral verder!

Over Sani4All

Het concept van Sani4All Nederland is uniek. Om een landelijke dekking gerealiseerd te hebben wordt continu hard gewerkt aan de beste marktbewerking, het optimaliseren van de juiste formule, het uitbreiden van de marketinginzet en het vergroten van de kennis van de markt.

Op het hoofdkantoor wordt dagelijkse samengewerkt met externe partijen om de strategische koers optimaal in te vullen. Jaarlijks kopen meer dan 5.000 klanten hun badkamer via onze winkels, een aantal dat sterk toeneemt! Dit komt simpelweg door onze kerneigenschappen:

Complete ontzorging

De klant is verzekerd van het beste deskundige advies, scherpe prijzen, gratis bezorging en professionele montage.

Prijsstelling

De prijsstelling die wij hanteren is laag. Sani4All Nederland B.V. biedt scherpe prijzen aan door groot in te kopen en te werken vanuit eenvoudig ingerichte winkels.

Landelijke marketing

Sani4All is een vooruitstrevende formule en constant in ontwikkeling op het gebied van marketing. Sani4All bereikt door het slim inzetten van marketing een groot deel van de doelgroep.

Voordelen als franchisenemer

Delen om te vermenigvuldigen is ons motto. Een samenwerking biedt jou daarom ook voordelen. Hieronder een aantal uitgelicht:

Zelfstandigheid

Als franchisenemer bij Sani4All Nederland B.V. ben je zelfstandig ondernemer. Net als wij. Door samen te werken met alleen maar zelfstandig ondernemers streeft iedereen naar het beste resultaat. De verwachtingen en belangen worden vooraf vastgelegd in het franchisecontract.

Persoonlijke inzet

Omdat je als franchisenemer ook zelfstandig ondernemer bent, ben je volledig verantwoordelijk voor de gang van zaken in je eigen bedrijf. Motivatie en persoonlijke inzet staan daarom op een hoog niveau. Eigen initiatief en betrokkenheid worden zodoende direct beloond met een toenemende omzet en eindejaars bonussen.

Hogere omzet, lagere kosten

Door uitbreiding van de formule wordt (nog) groter ingekocht bij de kernleveranciers. Deze grootschaligheid heeft kostenvoordelen tot gevolg, wat weer ten goede komt aan de winst.

Focus je op ondernemen

Sani4All zorgt voor marketing, kennis en ondersteuning en advies over de markt. Taken additioneel aan de verkoop worden ondersteund door het hoofdkantoor. Jij kunt je focussen op ondernemen!

Uniforme uitstraling

De herkenbare en professionele uitstraling is één van de belangrijkste kenmerken van Sani4All. Samen zijn we verantwoordelijk voor de perfecte branding van de winkel en online kanalen. Sani4All Nederland zorgt dat je alle tools in handen hebt om dit op een goede wijze te realiseren.

Samenwerking

De kracht van deze formule komt mede uit de samenwerking tussen de franchisenemers en de franchisegever. Sani4All Nederland B.V. werkt als ruggengraat voor de winkels en ondersteunt met degelijke en professionele bedrijfsvoering de gehele organisatie.

Wat vinden onze franchisenemers?

Guus clear

"Sani4All heeft mij de kans gegeven om mijn droom om ondernemer te worden waar te maken. De ruimte om zelf te ondernemen binnen een krachtige, landelijke formule waren voor mij doorslaggevend. Binnen een jaar een tweede winkel openen, dat had ik niet durven dromen, maar is wel gelukt. De ervaring van, en samenwerking met Jos en Lamco zorgen er voor dat je, als je er zelf voor wilt en durft te gaan, gegarandeerd mogelijkheden hebt om zeer succesvol te worden!"

Guus Tork - Eigenaar Sani4All Barendrecht

 

"Ondanks dat het franchise is, kun je volop zelf ondernemen. De ontzorging op het gebied van o.a. marketing is erg prettig. Hierdoor kan ik mij volledig focussen op de verkoop, het team en alle andere processen binnen mijn eigen filiaal.

Mij zorgen maken dat er geen klanten komen, hoef ik niet. De gezamenlijk reclame campagnes zorgen voor enorme aanloop! Zo blijven we maar groeien."

Bas Ten Have - Eigenaar Sani4All Beuningen & Zevenaar

Meer weten?

Belangrijk voor ons is dat het klikt. We zijn niet op zoek naar kortlopende samenwerkingen, maar we willen gezamenlijk een badkamerrevolutie binnen Nederland teweeg brengen. En misschien wel daarbuiten.

Sani4All heeft een onderscheidende franchiseformule in de badkamer- en tegelbranche ontwikkeld voor ondernemende dienstverleners. Het biedt een samenwerking tussen jou en Sani4All, waarbij jij je richt op de klant, de producten en de lokale marktbeweging in jouw exclusieve rayon. Op onze website franchiserworden.nl vind je alle informatie over onze formule. Ben je al enthousiast? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand formulier!

 • Franchiser worden

  • Wat houdt de Sani4All franchiseformule in?
   • Franchising is een vorm van intensieve, commerciële samenwerking tussen zelfstandige ondernemers en dus geen verkopers +.

    Daarbij stelt de franchisegever aan de franchisenemer een complete, succesvolle ondernemingsformule ter beschikking. De samenwerking is erop gericht beide partijen naar een hoger niveau te tillen. Hierbij doen beide partijen waar zij goed in zijn. De franchisegever faciliteert de franchise formule en bijbehorende zaken (waaronder marketing en aansturing van de totale organisatie), de franchisenemer houdt zich bezig met de operationele kerntaken: het verkopen van de producten.

    Sani4All Nederland B.V. en de franchisenemer kunnen een landelijke expansie sneller realiseren, waarbij wederzijds voordeel ontstaat. De franchisenemer loopt als zelfstandig ondernemer beduidend minder risico dan een autonome starter en kan een goed ondernemersinkomen verdienen.

    Als franchisenemer geniet je met een beproefde formule van een grotere financiële zekerheid. Het concept werkt, er wordt continue geïnnoveerd op basis van (markt)onderzoek en het concept heeft zich meermalen bewezen. Klanten zullen het concept in een nieuw rayon snel oppikken, zodat om het verkrijgen van naamsbekendheid minder zorgen gemaakt hoeft te worden. Klanten kunnen immers terecht bij andere winkels en online om de geschiedenis van de organisatie te bekijken. De investering van franchisenemer wordt hiermee sneller terugverdiend.

    De franchisenemer sluit zich bij Sani4All Nederland aan en geniet van vele voordelen, zoals gezamenlijke inkoop, landelijke marketing, ondersteuning op alle fronten en een beproefde formule.

    De exacte invulling van de rechten en plichten van ieder is vastgelegd in het franchise contract. In aanvulling hierop geeft het franchisehandboek inzicht in een verdere uitwerking van de operationele zaken. Na akkoord zullen deze stukken worden aangereikt.

    Taakverdeling

    Het franchisecontract omschrijft de taakverdeling tussen Sani4All Nederland B.V. en de franchisenemer. Hierin worden rechten en plichten van beiden vastgelegd. De taakverdeling is erop gebaseerd dat beide partijen doen waar zij goed in zijn: Sani4All Nederland B.V. schept de voorwaarden, waardoor de franchisenemer efficiënt kan werken.

    Know-how en begeleiding

    Sani4All Nederland B.V. verzorgt de franchisegever kennis en ondersteuning, die nodig is om tot een optimaal resultaat te komen.

  • Voordelen van franchising
   • De voordelen van franchising zijn groot. Hieronder vind je enkele van de vele voordelen die franchising onder Sani4All Nederland B.V. met zich meebrengt.

    Zelfstandigheid van de franchisenemer

    Als franchisenemer bij Sani4All Nederland B.V. ben je zelfstandig ondernemer. Net als wij. Door samen te werken met alleen maar zelfstandig ondernemers streeft iedereen naar het beste resultaat. De verwachtingen en belangen worden vooraf vastgelegd in het franchise contract.

    Gemotiveerde en persoonlijke inzet

    Omdat je als franchisenemer ook zelfstandig ondernemer bent, ben je volledig verantwoordelijk voor de gang van zaken in je eigen bedrijf. Motivatie en persoonlijke inzet staan daarom op een hoog niveau. Eigen initiatief en betrokkenheid worden zodoende direct beloond met een toenemende omzet en eindejaars bonussen.

    Hogere omzet, lagere kosten

    De franchisenemer maakt een hogere omzet dan een apart opererende ondernemer, zelfs in het eerste jaar. Dit is onder andere mogelijk door de professionele benadering van de markt door Sani4All Nederland B.V., door de geschiedenis die de organisatie reeds opgebouwd heeft, de centraal geregelde marketing en door het unieke karakter van Sani4All.

    Door uitbreiding van de formule wordt (nog) groter ingekocht bij de kernleveranciers. Deze grootschaligheid heeft kostenvoordelen tot gevolg, wat weer ten goede komt aan de winst.

    Je doet alleen waar je echt goed in bent

    De franchisegever faciliteert een gunstig ondernemersklimaat voor de franchisenemer. Om dit te realiseren profiteert de franchisenemer onder andere van centrale marketing, kennis en ondersteuning en advies over de markt. Taken additioneel aan de verkoop worden ondersteund door het hoofdkantoor.

    Uniforme uitstraling

    De herkenbare en professionele uitstraling is één van de belangrijkste kenmerken van een franchise formule. Sani4All Nederland B.V. en de franchisenemer zijn samen verantwoordelijk voor de juiste uitstraling en beleving. Hier controleert franchisegever actief op.

  • Het concept van Sani4All
   • Omdat we een eigen professionele marketing afdeling hebben wordt continue hard gewerkt aan de beste marktbewerking, het optimaliseren van de juiste formule, het uitbreiden van de marketinginzet en het vergroten van de kennis van de markt.

    Op het hoofdkantoor wordt dagelijkse samengewerkt met externe partijen om de strategische koers optimaal in te vullen. Jaarlijks kopen meer dan 5.000 klanten hun badkamer via onze winkels, een aantal dat sterk toeneemt.

    Centrale waarden

    Sani4All Nederland B.V. biedt, samen met haar franchisenemers, een complete ontzorging aan de klant aan. Met deze totaalaanpak is de klant verzekerd van het beste deskundige advies, scherpe prijzen, gratis bezorging en professionele montage.  De complete ontzorging wordt zowel mondeling aan de klant uitgelegd als via instore signing. Meer informatie hierover staat beschreven in het franchisehandboek.

    Degelijke en professionele bedrijfsvoering

    Sani4All Nederland B.V. heeft een goed doordachte franchise formule ontwikkeld die landelijk uitgerold gaat worden. De kracht van deze formule komt mede uit de samenwerking tussen de franchisenemers en de franchisegever. Sani4All Nederland B.V. werkt als ruggengraat voor de winkels en ondersteunt met degelijke en professionele bedrijfsvoering de gehele organisatie.

  • Producten van Sani4All
   • Producten: sanitair, badkamers, vloertegels & wandtegels.

    Sani4All Nederland verkoopt complete badkamers, complete toiletten, los sanitair en tegels. De belangrijkste focus moet liggen op het aanbieden van een complete badkamer en niet zozeer op losse producten. Veelal worden tegels tegelijkertijd met de badkamer verkocht.

    Winkel 

    Om deze reden heeft de franchisenemer in zijn winkel, afhankelijk van de afmeting, een minimaal aantal complete badkameropstellingen staan. De rest van het ruime assortiment wordt uitgestald volgens een vooraf vastgestelde manier.

    De franchisenemer maakt zelf een indeling hoe hij of zij het prettigst vind om te verkopen.  Wij zullen het plan wel goedkeuren. Wij adviseren hierbij ook sterk om de winkel samen met ons in te delen. Wij hebben alles al meegemaakt. Een fout opnieuw maken is dus niet nodig.

    Diensten: advies, ontwerp, bezorging & montage.

    De belangrijkste centrale waarde van Sani4All Nederland B.V. is de complete ontzorging die aangeboden wordt. De franchisenemer biedt dit klanten door te allen tijde deskundig advies te bieden, een gratis 3D-ontwerp te maken, gekochte producten gratis te bezorgen en professionele montage aan te bieden. Voor montage wordt samengewerkt met ZZP’ers uit de regio.

    Productmix

    De A-merken en ‘huismerken’ staan door elkaar om verschillen in prijs en kwaliteit te laten zien. We willen de klant niet de indruk geven dat wij een voorkeur hebben. De klant moet vrij zijn om te kiezen wat zij willen. Per productgroep hebben we in ons assortiment altijd minimaal 1 A-merk, de rest is aangevuld met groothandel of no names. De franchisenemer is verplicht de winkel te vullen met de producten van onze kernleveranciers. Wij zijn van mening dat onze kernleveranciers alles bieden wat een klant wenst. Uiteraard zijn niet alle regio’s hetzelfde en dus kan er een kern assortiment worden aangevuld met een niche markt product, dit moet wel overlegd worden. Het kan namelijk zijn dat het voor de andere winkels ook een aanvulling is.

    Verkoopkanaal

    Het enige verkoopkanaal dat Sani4All Nederland B.V. hanteert is via de fysieke winkel.

    Prijsstelling 

    De prijsstelling die wij hanteren is laag. Sani4All Nederland B.V. biedt scherpe prijzen aan door groot in te kopen en te werken vanuit eenvoudig ingerichte winkels.

  • Ondersteuning vanuit Sani4All
   • Volledige ondersteuning

    Franchisenemers moeten zich volledig kunnen focussen op hun kerntaak: verkopen. Dit betekent dat zoveel mogelijk zaken centraal geregeld worden vanuit Sani4All Nederland B.V. Zaken die beter lokaal geregeld kunnen worden laten we over aan de franchisenemer, maar met een ondersteunende rol vanuit het hoofdkantoor. Voortdurend wordt gezocht naar nieuwe toepassingen en innovaties die geïmplementeerd kunnen worden om taken te vereenvoudigen en inzichtelijker te maken.

    De ondersteuning door Sani4All Nederland B.V. bestaat onder andere uit:

    • Intensieve begeleiding bij het ondernemingsplan en de financieringsaanvraag (bij starters);
    • Intensieve begeleiding bij de opstart van de onderneming (bij starters);
    • Een eenduidige huisstijl met bijbehorende promotieartikelen;
    • Doelgroepgerichte werving van klanten;
    • Intensieve ondersteuning bij (lokale) reclame en marketing; - Het bewaken van de corporate identity.

    De implementatie van de formule wordt intensief begeleid door Sani4All Nederland B.V. Ook na de start blijft het hoofdkantoor een actieve rol spelen ter ondersteuning van de nieuwe winkel.

    Vergadering:

    Ieder kwartaal wordt er een ledenvergadering gehouden. Inkoop en marketing zijn dan de twee hoofdpunten die zullen worden doorgenomen.

    Exclusief rayon

    Sani4All Nederland B.V. heeft rayons geselecteerd die exclusief voor de franchisenemer zijn. Hiermee is de franchisenemer gegarandeerd van een eigen werkgebied, zonder concurrentie van de eigen formule. Behalve de franchisenemer zelf ziet Sani4All Nederland B.V. er streng op toe dat rayons niet worden overschreden door andere winkels uit de formule.

    Marketing

    Marketing is essentieel gebleken in het succes van Sani4All. Het zorgt voor klanten en merkbeleving. Sani4All is een vooruitstrevende formule en constant in ontwikkeling op het gebied van marketing. Bij de franchiseformule van Sani4All ga je de samenwerking aan met een krachtig merk. Om dit te waarborgen zijn er eisen verbonden op het gebied van marketing.

    Het is van essentieel belang dat de lijn der marketing voor alle winkels gelijk is. Dit betekent dat er een aantal onderdelen verplicht zijn voor jou als franchisenemer. Aan alle marketinguitingen ligt een goed doordacht plan ten grondslag met een duidelijke visie. De doelstelling hiervan is het merk Sani4All een zo goed mogelijke landelijke bekendheid te geven en daarbij het constant benaderen van potentiële klanten. Sani4All heeft het potentieel om uit te groeien naar een landelijk dekkende formule door de combinatie van het concept en de bijbehorende marketing.

    Marketingplan

    Na akkoord stellen we samen met de franchisenemer een marketingplan op, waar we zowel online als offline marketing invullen. Hieraan is ook altijd een budget gekoppeld. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

    Marketing fee

    Zoals bekend is de franchisenemer verplicht iedere maand de opgelegde contributie te voldoen aan Sani4All Nederland BV.

    Slim Orderbeheersysteem

    Sani4All Nederland B.V. heeft flink geïnvesteerd in een Slim Orderbeheersysteem. Met dit offerte en ordersysteem kunnen offerte en orders worden gemaakt en hieruit kan gefactureerd en gearchiveerd worden. Alle leden zijn verplicht dit systeem te gebruiken. Dit systeem zal aangeboden worden door ons marketingbureau.

    Sani4All Nederland B.V., in de personen Jos Rabelink en Lamco de Vries zullen bevoegd zijn om in te loggen in het Slim Orderbeheerssysteem om diverse cijfers te bekijken en te analyseren.

    We zullen de omzetcijfers bekijken en dan samen met de franchisenemer deze te analyseren en te bewaken of de winkel volgens begroting draait.

    Alle genoemde informatie wordt vertrouwelijk mee omgegaan en blijft binnen Sani4All Nederland B.V. en zal alleen gebruikt worden om samen sterker en professioneler te worden.

    Na de opstartfase

    Je kunt van Sani4All Nederland B.V. ondersteuning verwachten bij:

    • Planning openingsactiviteiten;
    • Marketingactiviteiten;
    • Waarborgen uniformiteit en herkenning;
    • Administratieve zaken;
    • Automatisering;
    • Inrichting van de winkel, inclusief productassortiment (door ontwikkeling);
    • Scholing en bijscholing franchisenemer en personeel;
    • Juridische en fiscale aangelegenheden;
    • Boekhouding;
    • Ondersteuning bij plaatselijk marktonderzoek; - Opleiding voor franchisenemer.