Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Sani4all Nederland

Laatste update: vrijdag 17 februari 2019

Artikel I: Definities
1. Sani4all: iedere vestiging van Sani4all, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
2. Consument (of klant): kopende partij van artikelen bij Sani4all

Artikel 1: Algemeen
Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en/of overeenkomst tussen Sani4all en de consument. Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn enkel geldig indien deze voorafgaand aan de koop schriftelijk zijn overeengekomen.

Artikel 2: Garantie
Sani4all hanteert op alle artikelen een unieke garantietermijn van vijf jaar met inachtneming dat alle artikelen geïnstalleerd worden door een erkend installateur. Sani4all behoudt zich het recht tot het opschorten van de garantie indien artikelen ondeugdelijk zijn geïnstalleerd (zonder gebruik van de handleiding). Verder behoudt Sani4all zicht het recht tot het opschorten van de garantie indien:

 • normale slijtage heeft plaatsgevonden die tijd met zich meebrengt;
 • het product gemonteerd is of gemonteerd is geweest;
 • bij overmacht buiten Sani4all om, zoals alle natuurrampen of schade door brand.


Artikel 3: Betalingsvoorwaarden

Bij Sani4all vinden wij het de normaalste zaak dat de betaling pas gedaan wordt bij aflevering van door consument aangekochte goederen. Sani4all verlangt in geen geval een aanbetaling, zelfs niet bij maatwerk. De betaling geschiedt voorafgaand aan aflevering en kan plaatsvinden op drie manieren: per bankoverschrijving, per pin of contant. Indien het totaalbedrag van de aangekochte goederen niet voldaan kan worden voorafgaand aan aflevering zal de bezorger van Sani4all alle goederen mee retour nemen.

Artikel 4: Bezorging
Aangekochte artikelen worden door Sani4all kosteloos bij consument tot de voordeur bezorgd. De bezorger van Sani4all neemt voorafgaand contact op met consument om levering door te spreken. Sani4all draagt er zorg voor dat alle artikelen vooraf zorgvuldig gecontroleerd worden op schade of breuk. Ontbreekt een artikel of is een artikel beschadigd dan dient dit binnen 48 uur na bezorging gemeld te worden bij Sani4all.

Artikel 5a: Retourneren algemeen
Het overgrote deel van de artikelen kunnen retour gebracht worden bij Sani4all indien consument om bepaalde redenen niet tevreden is. Voor alle retouren geldt dat deze onbeschadigd en ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. Indien dit niet het geval is kan Sani4all het retourrecht opschorten zonder restitutie van kosten (zie artikel 5b).

Artikel 5b: Retourneren uitzonderingen
Enkele artikelen worden na aflevering aan consument niet retour genomen door Sani4all. Dit geldt voor de volgende artikelen:

 • Speciaal bestelde/vervaardigde artikelen
 • Artikelen die verkocht zijn als ‘laatste exemplaar’ en zodoende niet meer verkrijgbaar zijn bij oorspronkelijke leveranciers
 • Maatwerk dat niet door Sani4all ingemeten is
 • Langer dan 48 uur na bezorging goederen
 • Artikelen met schade als gevolg van ondeugdelijke installatie
 • Glaswerk
 • Vloertegels (voorraad uitgezonderd, vraag hiernaar)
 • Wandtegels (voorraad uitgezonderd, vraag hiernaar)


Artikel 6: Prijzen

Hoewel de prijzen van artikelen bij Sani4all voortdurend aangepast worden zijn alle genoemde prijzen in de vestigingen van Sani4all alsmede op de website van Sani4all met de grootst mogelijke zorg vastgesteld en gecommuniceerd. Het kan derhalve voorkomen dat prijzen op een offerte afwijken van getoonde prijzen in de winkel of online. In dergelijke gebeurtenissen vraagt Sani4all haar leveranciers om de juiste prijs.

Gratis adviesgesprek

Volg ons voor de laatste badkamer trends!