Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Onze werkwijze

Deskundig en persoonlijk

Wanneer je een badkamer koopt, komt hier veel bij kijken. Zo is het belangrijk om rekening te houden met de badkamerruimte, goed te weten wat jouw wensen zijn en welke mogelijkheden er zijn voor jouw nieuwe badkamer. Bij Sani4All houden we hier allemaal rekening mee, en zorgen we er samen voor dat het proces van een badkamer kopen zo soepel mogelijk verloopt. Hieronder laten we je graag zien hoe wij hierbij te werk gaan. Zo weet jij wat je kunt verwachten wanneer je een afspraak maakt bij een van onze winkels. Bekijk hieronder het stappenplan dat wij hanteren bij Sani4All!

Werkwijze Sani4All
Onze werkwijze kitchen4all

Stap 1

Deskundig advies

Je bent erover uit: de badkamer moet worden vernieuwd, of je hebt een nieuwbouwwoning gekocht waar natuurlijk een nieuwe badkamer of toiletruimte in gemaakt moet worden. Je plant bij ons een gratis adviesgesprek en bespreekt vervolgens de wensen met onze badkameradviseur. Op basis van jouw wensen maakt de adviseur een gratis 3D-ontwerp en wordt er een inschatting gemaakt van de investering die nodig is voor de badkamer of toiletruimte. Als dit naar wens is zullen we overgaan tot het uitzoeken van de artikelen.

Werkwijze van Sani4All

Stap 2

Gratis 3D-ontwerp

We gaan samen door de winkel om de artikelen voor de badkamer of toiletruimte uit te zoeken. We kiezen de kleuren voor de wand en vloertegels, we kijken bijvoorbeeld welke regendouche nu geschikt is en wat het verbruik is maar kijken ook of dit in lijn is met de wensen. Kortom: we stellen samen jouw complete droombadkamer samen!

Complete badkamer Spring Stone 2

Stap 3

Inmeten van de ruimte

Als we de mooiste producten hebben uitgekozen, maken we direct een prijsopgave voor jouw badkamer en/of toiletruimte. Voor de eventuele montagewerkzaamheden maken we een schatting. Natuurlijk kunnen we dit niet op afstand doen en willen we de ruimte altijd eerst goed komen inmeten: waar lopen de leidingen, hoe ziet het elektra eruit? Is het mogelijk om een container op locatie te plaatsen? Zo zijn er genoeg zaken om rekening mee te houden. Een badkamerverbouwing doe je niet ieder jaar dus het plan moet wel goed zijn. Bij ons geen half werk. Daarom plannen we altijd een afspraak om bij jou de ruimte in te meten.

Montage bij sani4all

Stap 4

Professionele montage

Als wij, of de monteur heeft ingemeten maken we een opsomming van alle werkzaamheden. Op deze manier weet je precies wat er gebeurt en waar je aan toe bent. Deze offerte bespreken we dan stap voor stap. En als alles duidelijk is en de prijs is naar tevredenheid plannen we de order in en kunnen we op de gewenste datum van start gaan! Na de verbouwing is het tijd om te genieten en kan je ook na oplevering altijd weer langs komen mochten er onverhoopt toch nog aandachtspunten zijn. Want ook na de verbouwing zijn we er voor je!

Afspraak maken

Onze 4all gewoonten

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.