Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Winnaars droombadkamer: Marjolein en Jeroen

Sani4All Gouda heeft deze moderne badkamer opgeleverd bij Marjolein en Jeroen. En het is niet zomaar een badkamer, want Marjolein en Jeroen zijn de winnaars van de gratis droombadkamer. Marjolein werd naar de winkel gelokt met een smoes en daar verrast.

De familie wilde graag een rustige badkamer creëren en zijn daarom gegaan voor een tegelcombinatie bestaande uit 60x60 cm wandtegels in de kleur beige en houtlook vloertegels. Het donkere badmeubel zorgt ervoor dat de rust behouden blijft. Deze bestaat uit een onderkast in de kleur Black Oak en een witte keramische wastafel. Op het meubel zijn twee chromen wastafelkranen geplaatst. De spiegelkast maakt het geheel af en is bovendien ook heel praktisch. Om voldoende opbergruimte te creëren hebben Marjolein en Jeroen gekozen voor een kolomkast in dezelfde kleur als het badmeubel en een handdoekenrek. De combinatie van de lichte tegels, de chromen accenten en de donkere meubels geven deze ruimte een moderne uitstraling.

Winnaars droombadkamer
Modern badmeubel
Regendoucheset
Toiletset

De indeling van de ruimte

Een van de elementen die niet mocht ontbreken was een toilet. Om de ruimte zo praktisch mogelijk in te delen is deze in de hoek van de ruimte geplaatst en wordt afgescheiden door een wandje. Er is gekozen voor een wit wandcloset en een chromen wandpaneel, welke goed past bij de wastafelkranen. Tegenover het toilet is de doucheruimte geplaatst. Ook hier is er gekozen voor chroom, dit komt terug in de regendoucheset en de planchetten welke in de hoek van de douche zijn geplaatst. Er is een glazen douchewand geplaatst om ervoor te zorgen dat de badkamer niet nat spettert.

Het badkamerplafond

Een bijzonder element in deze badkamer is het zwarte plafond. Vaak wordt er gekozen voor een wit plafond, maar in deze ruimte zorgt het zwarte plafond ervoor dat er een warm en sfeervol geheel ontstaat. Verlichting mag in de badkamer natuurlijk niet ontbreken, daarom is er gekozen voor led spots welke in het plafond zijn geplaatst. Een praktisch en luxe toevoeging!

Opzoek naar een nieuwe badkamer?

Zou jij graag je badkamer willen vervangen? Breng dan gerust eens een bezoekje aan een van onze Sani4All winkels. Je kunt daar in alle rust rondkijken en je laten inspireren. Of je laten adviseren door een van onze deskundige badkameradviseurs. De koffie staat voor je klaar!

Plan jouw adviesgesprek

Zwart badkamerplafond