Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne opgeleverde badkamers

Deze familie heeft bij Sani4All Barneveld niet één, maar twee badkamers uitgezocht. Gekozen is voor een ensuite badkamer met bad en een badkamer met luxe doucheruimte.

De familie heeft voor beide badkamers dezelfde tegelcombinatie uitgezocht, die bestaat uit lichte wand- en vloertegels en glans zwarte decortegels. De combinatie zorgt ervoor dat beide ruimtes een moderne uitstraling hebben. In de ensuite badkamer is gekozen voor een badmeubel bestaande uit een onderkast in de kleur natuur eiken en een witte keramische wastafel. Daarop zijn twee mat zwarte wastafelkranen geplaatst, die de moderne uitstraling van de ruimte versterken. Boven het badmeubel hangen twee ronde spiegels met een mat zwarte rand, welke mooi combineren met de zwarte kranen. Om heerlijk te kunnen ontspannen is er gekozen voor een semi-vrijstaand bad met een kraan van Blaauw Sanitair. Ook deze heeft een mat zwarte kleur, waardoor er eenheid in de ruimte ontstaat.

In de andere badkamer is dezelfde moderne uitstraling gecreëerd. Deze ontstaat mede door de luxe douchecombinatie. Deze bestaat uit een luxe regendouche met handdouche in de kleur mat zwart. Om ervoor te zorgen dat de badkamer niet nat wordt tijdens het douchen, is er gekozen voor een douchedeur met een mat zwart raster. Voor het gebruikersgemak is er een toilet in de badkamer geplaatst.

Badkamer Barneveld
Badkamer kopen Barneveld
Barneveld badkamer kopen
Doucheruimte Barneveld
Opgeleverde badkamer Barneveld
Semi vrijstaand bad
En suite badkamer

Ensuite badkamer

Een ensuite badkamer is een badkamer die grenst aan de slaapkamer. Vanuit bed kun je dus zo onder douche of in bad stappen. Je kunt op verschillende manieren een ensuite badkamer creëren. Zo kun je voor één open ruimte kiezen, waarbij er geen afscheiding tussen bij de ruimtes zit. Maar bij een open ruimte kan het zijn dat je last krijgt van het vocht van de badkamer, dan kun je ook kiezen voor een (gedeeltelijke) afscheiding. Deze familie heeft ervoor gekozen om in de ruimte naast de slaapkamer de badkamer te plaatsen. De ruimte is dus niet volledig open, maar wordt afgeschermd door een tussenmuur. Zo heb je toch de luxe van een en suite badkamer, zonder dat je veel last krijgt van vocht in de slaapkamer.

Laat je adviseren

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer en zou je hier graag advies over willen ontvangen? Kom dan gerust eens langs bij een van onze winkels. Je kunt daar in alle rust inspiratie op doen en je laten adviseren door onze deskundige adviseurs. Samen gaan we jouw nieuwe badkamer creëren!

Maak een afspraak