Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Sani4All Genemuiden

Sani4All Genemuiden

Kamperzeedijk 127

8281 PD Genemuiden

038-4579556

genemuiden@sani4all.nl

Vandaag weer geopend: 09:00 - 17:00

Openingstijden

Maandag:

09:00 - 17:00 uur

Dinsdag:

09:00 - 17:00 uur

Woensdag:

09:00 - 17:00 uur

Donderdag:

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag:

09:00 - 17:00 uur

Zaterdag:

10:00 - 16:00 uur

Zondag:

Gesloten

Afspraak maken buiten openingstijden?
Mail naar genemuiden@sani4all.nl

Sani4All Genemuiden

Badkamers voor iedereen

Een droombadkamer, die vind je niet zomaar. Daarom staan onze adviseurs bij Sani4All Genemuiden altijd voor jou klaar. Door onze persoonlijke aanpak luisteren we écht naar jouw wensen. Stijl, ruimte en budget zijn hierbij belangrijk om rekening mee te houden. Op basis hiervan maken wij voor jou vrijblijvend een gratis 3D-ontwerp. Hiermee wordt het voor jou inzichtelijk hoe de badkamer gaat worden. Dit 3D-ontwerp maken wij graag tijdens jouw bezoek in onze badkamerwinkel in Genemuiden. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak bij onze badkamerwinkel in Genemuiden. Je bent van harte welkom!

Maak een afspraak

Lambert en Maureen staan voor je klaar!

Lambert de Vries

Badkameradviseur

Maureen van Milligen

Badkameradviseur

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Lambert de Vries

Badkameradviseur Genemuiden

038-4579556

Neem een kijkje in onze badkamerwinkel

Welkom bij Sani4All Genemuiden! Ik deze video vertellen we je over onze winkel en hoe wij werken. Zo doen we er echt alles aan om jouw perfecte badkamer samen te stellen en houden we van een persoonlijke aanpak. Zo weet je altijd precies wat je van ons kan verwachten.

Ook kan je alvast op je eigen tempo door onze winkel 'wandelen', via de virtuele tour hieronder. Laat je inspireren door de verschillende opgestelde badkamers en producten. Tijdens jouw gratis adviesgesprek laten we je graag nog veel meer mogelijkheden zien voor jouw complete badkamer. Tot snel in onze winkel!

Plan jouw route

Naar Sani4All Genemuiden

 

Badkamer kopen in Genemuiden?

Je bent van harte welkom bij Sani4All Genemuiden. In onze badkamerwinkel doe je volop inspiratie op voor de mooiste badkamers. Ons assortiment bevat altijd de actuele trends en laatste ontwikkelingen in de badkamerwereld. Zo kies jij uit de mooiste ontwerpen van deze tijd. Heb je na het rondkijken een keuze kunnen maken? Op basis van een gepersonaliseerd 3D-ontwerp krijg je inzicht in hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Onze adviseurs denken graag mee over wat past bij jouw badkamer.

Breed assortiment badkamers

Bij Sani4All Genemuiden kies jij uit een breed assortiment badkamers. Bij ons vind je badkamers in verschillende stijlen en van verschillende materialen. Met onze passie en kennis en door goed naar jou te luisteren, stellen we de perfecte badkamer voor jou samen. In onze badkamerwinkel in Genemuiden staan heel veel badkameropstellingen, waardoor jij een goed beeld krijgt van wat je mooi vindt. Aan de hand van jouw favoriete stijl, de afmetingen van jouw ruimte en je budget, creëren wij jouw droombadkamer.

De beste kwaliteit

Wanneer je een badkamer koopt, wil je hier natuurlijk nog jarenlang van genieten. Daarom beschikken de badkamers van Sani4All Genemuiden over materialen van de beste kwaliteit. Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, onafhankelijk van de prijs. Kwaliteit hoeft namelijk niet duur te zijn. Onze adviseurs weten ook voor jou een passende oplossing te ontwerpen tegen de scherpste prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten van jouw droombadkamer.

Complete dienstverlening

Bij een verbouwing of verhuizing komt vaak veel kijken. Wij ontzorgen jou daarom graag met de aanschaf van jouw badkamer. Dit begint bij het ontwerp en eindigt bij de montage. Alles is mogelijk, zodat jij nergens naar om hoeft te kijken. Ons team helpt jou dus onvoorwaardelijk, net zo lang totdat jij tevreden bent. Pas dan zijn wij ook tevreden. Je kunt Sani4All niet alleen in Genemuiden vinden, want wij hebben winkels door heel Nederland. Wij vinden namelijk dat iedereen een van onze badkamerwinkels moet kunnen bezoeken. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen.