Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Sani4All Uden

Sani4All Uden

Liessentstraat 5a

5405 AH Uden

0413-418060

uden@sani4all.nl

Vandaag weer geopend: 09:00 - 17:30

Openingstijden

Maandag:

09:00 - 17:30 uur

Dinsdag:

09:00 - 17:30 uur

Woensdag:

09:00 - 17:30 uur

Donderdag:

09:00 - 17:30 uur

Vrijdag:

09:00 - 17:30 uur

Zaterdag:

09:00 - 17:00 uur

Zondag:

Gesloten

Afspraak maken buiten openingstijden?
Mail naar uden@sani4all.nl

Sani4All Uden

Badkamers voor iedereen

Ben jij op zoek naar een nieuwe badkamer in jouw favoriete stijl? Onze adviseurs vertellen jou graag wat de beste oplossing voor jouw ruimte is. Dit doen we bij Sani4All Uden, maar we komen ook graag naar jou toe. Onze adviseurs komen bij jou thuis om de badkamer op te meten en om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken. In een 3D-ontwerp brengen we vervolgens precies in beeld hoe jouw badkamer gaat worden. Als je dit wil, bespreken we ook de optie om je badkamer in Uden volledig door ons te laten monteren. Op deze manier ben je volledig ontzorgd! Bezoek onze badkamerwinkel in Uden om eens rustig rond te kijken of maak een afspraak voor advies op maat.

Maak een afspraak

Duco, Rutger, Mike, Maikel en Dirk staan voor je klaar!

Duco Rutgers

Badkameradviseur

Rutger Zijlema

Badkameradviseur

Mike Voets

Badkameradviseur

Maikel Timmermans

Badkameradviseur

Dirk Jilesen

Badkameradviseur

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Maikel Timmermans

Badkameradviseur Uden

0413-418060

Neem een kijkje in onze badkamerwinkel

We nemen je graag alvast mee door onze winkel en werkwijze. In deze video kan je daarom zien en horen hoe we bij Sani4All Uden werken en wat je kan verwachten tijdens jouw adviesgesprek in onze winkel - en daarna.

Liever op je gemak onze winkel van binnen bekijken? Ook dat kan, via onderstaande virtuele tour. Hier kan je de complete badkamers bekijken die in onze badkamerwinkel staan, en alvast bekijken waar jouw afspraak plaats zal vinden. We laten je in de winkel graag nog veel meer mogelijkheden zien voor jouw badkamer. Tot snel bij Sani4All Uden!

Plan jouw route

Naar Sani4All Uden

 

Badkamers en tegels in Uden

Bij Sani4All Uden begrijpen wij dat het vinden van een badkamer die 100% bij jou past een uitdaging kan zijn. De keuze is groot en je weet misschien niet goed wat handig is in jouw ruimte. Onze adviseurs luisteren naar jouw wensen. Deze wensen vertalen wij naar een gratis 3D-ontwerp, zodat je een beter inzicht krijgt in alle mogelijkheden. Het vinden van een mooie en passende badkamer geïnspireerd op de laatste trends is mogelijk voor iedereen. Wij hebben badkamers voor ieder budget. Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw droombadkamer? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. In onze offertes zijn wij altijd open en eerlijk over de prijzen.

Badkamer in Uden kopen?

Wanneer je op zoek bent naar een badkamer, profiteer je van verschillende voordelen bij Sani4All Uden. Dit begint bij het gratis 3D-ontwerp dat wij voor je maken op basis van jouw wensen en eisen. Ook meten we gratis en vrijblijvend jouw ruimte in, zodat je zeker weet dat de maten kloppen. We bezorgen jouw nieuwe badkamer en tegels gratis bij jou thuis. Als je wilt, monteren wij vervolgens ook al het sanitair in jouw badkamer. Zo weet je zeker dat jouw badkamer op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

Hoge kwaliteit

Jij wil natuurlijk ook dat jouw badkamer er over een aantal jaar nog steeds prachtig uitziet. Daarom vinden wij het belangrijk om kwaliteit te leveren. Alleen met meubels en materialen van de hoogste kwaliteit blijft je badkamer lang mooi. Bij Sani4All Uden hoeft een badkamer van hoge kwaliteit niet duur te zijn. Voor elke investering hebben wij in Uden passend sanitair. Wij hebben namelijk zowel A-merken als huismerken in ons assortiment. Voor beiden geldt dat we ze aanbieden tegen de scherpste prijzen. Wil jij weten wat jouw badkamer in Uden gaat kosten? Wij maken graag een offerte op maat voor je, zodat je inzicht krijgt in het kostenplaatje.

Complete dienstverlening

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Maak dan een afspraak bij onze sanitairwinkel in Uden. Pas als jij tevreden bent, zijn wij ook tevreden. Daarom ontzorgen we jou in het gehele proces, van ontwerp tot montage. Dit houdt in dat onze service niet ophoudt nadat je je droombadkamer gekocht hebt. Wij bezorgen de badkamermeubels namelijk helemaal gratis bij jou thuis. Als je dat wilt, nemen onze vakmensen ook de montage volledig uit handen. Zo hoef je nergens naar om te kijken. Wil je een badkamer in Uden of omgeving kopen? Wij verwelkomen je graag bij Sani4All Uden. Naast onze sanitairwinkel in Uden, hebben wij winkels door heel het land. Wij vinden namelijk dat iedereen zijn droombadkamer in het echt moet kunnen zien bij hem of haar in de buurt.