• Klanten beoordelen ons met een 9,0!
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Sani4All Almere

Markerkant 11 22

1316 AH Almere

036-3035270

almere@sani4all.nl

Vandaag weer geopend: 09:00 - 17:00

Reguliere openingstijden

Maandag:

09:00 - 17:00 uur

Dinsdag:

09:00 - 17:00 uur

Woensdag:

09:00 - 17:00 uur

Donderdag:

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag:

09:00 - 17:00 uur

Zaterdag:

09:30 - 16:30 uur

Zondag:

Gesloten

Aangepaste openingstijden

26 mei 09:30 - 16:30
Geopend - Hemelvaartsdag

Afspraak maken buiten openingstijden?
Mail naar almere@sani4all.nl

Sani4All Almere

Badkamers voor iedereen

Ben jij op zoek naar een badkamerwinkel vol badkamer en sanitair inspiratie? Aan de Markerkant in Almere vind je een van onze Sani4All winkels: een badkamerwinkel van ruim 750 m2 met een uitgebreid assortiment aan badkamers en toebehoren. Onze badkameradviseurs nemen je mee in het proces naar jouw perfecte badkamer en laten je graag alle mogelijkheden zien. In de sanitairwinkel, maar ook in de vorm van een gratis 3D-ontwerp op basis van jouw wensen. Bezoek onze winkel vrijblijvend om rustig rond te kijken, of maak direct een afspraak via deze pagina!

Fred, Sander, Niek, Erika, Carmen en Melissa staan voor je klaar!

Fred Ziel

Eigenaar & badkameradviseur

Sander Ziel

Eigenaar & badkameradviseur

Niek de Jong

Eigenaar & badkameradviseur

Erika Ziel

Badkameradviseur

Carmen Rozenblad

Gastvrouw

Melissa Klaassen

Badkameradviseur

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Fred Ziel

Eigenaar & badkameradviseur Almere

036-3035270

Badkamerwinkel in Almere

Ben je op zoek naar een badkamer of tegels in Almere? Bij badkamerwinkel Sani4All Almere staan we voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte badkamer! Nog mooier: bij sanitairwinkel Sani4All vinden we dat iedereen moet kunnen slagen voor sanitair die helemaal naar wens is. Daarom vind je in onze badkamerwinkel vele verschillende badkamers in verschillende stijlen en met vele afwisselende materialen. Zo vind je altijd precies die moderne, klassieke of juist landelijke badkamer waar jij van droomt!

Badkamer kopen? Sani4All Almere

Bij het kopen van een nieuwe badkamer of tegels voor je badkamer komt natuurlijk veel kijken. Daarom staan we bij badkamerwinkel Sani4All Almere graag voor je klaar tijdens het gehele proces van een badkamer kopen. Zo maken we gratis en vrijblijvend een 3D-ontwerp voor je, waarin we jouw wensen digitaal in beeld brengen. Ook komen we jouw badkamerruimte gratis bij je inmeten. In onze offerte zijn wij daarnaast altijd open en eerlijk zijn over onze (lage) prijzen. Heb je de perfecte badkamer gevonden en wil je deze kopen? Dan is het mogelijk om deze te laten monteren door één van onze vakmensen. Zo word je in iedere stap van het aankoopproces zo veel mogelijk ontzorgd, waardoor jij vooral nog kunt genieten van de nieuwe sanitair!

Kwaliteit

Naast dat we jou bij badkamerwinkel Sani4All Almere graag zoveel mogelijk ontzorgen tijdens het aankoopproces van sanitair, vinden we het belangrijk dat je ook na je aankoop weinig zorgen om je nieuwe badkamer hebt. Daarom maken wij in onze badkamers en tegels gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen en merken. Onze badkameradviseurs bij sanitairwinkel Sani4All vertellen je graag alles over de producten die wij aanbieden, zodat jouw badkamer straks echte kwaliteit en luxe uitstraalt. Uiteraard bieden wij producten van huismerken aan, met daarnaast vele A-merken. In beide gevallen ben je nooit te veel geld kwijt. Benieuwd met welke kosten je rekening moet houden? Vraag eenvoudig een offerte op maat aan in onze sanitairwinkel!

Persoonlijke betrokkenheid

Bij badkamerwinkel Sani4All Almere zijn we pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Tot op de laatste afwerking van jouw badkamer moet alles perfect zijn, zodat jij straks van top tot teen kunt genieten van jouw nieuwe sanitair! Daarom kun je rekenen op onvoorwaardelijke hulp van ons betrokken team van badkameradviseurs. Al jaren leveren wij dan ook badkamers en tegels aan zeer tevreden klanten, waarop wij meer dan trots zijn. Ben jij ook benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op via deze pagina. We staan graag voor je klaar in Almere!