Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer en toiletruimtes in Barneveld

Deze familie uit Barneveld heeft niet alleen een nieuwe badkamer bij Sani4All Barneveld uitgezocht, maar ook twee nieuwe toiletruimtes. Daarnaast hebben zij ook hun nieuwe keuken en vloeren uitgezocht bij Kitchen4All Barneveld.

In de badkamer is er gekozen voor een bijzondere tegelcombinatie bestaande uit drie verschillende tegels. Een deel van de wand en de vloer is bekleed met vloer- en wandtegels in de kleur beige. Het andere deel van de vloer is ingevuld met gekleurde decortegels. De ruimte wordt afgemaakt door de vloer- en wandtegels in de kleur Shoho Blue. De unieke combinatie van de verschillende tegels zorgt ervoor dat de badkamer een design uitstraling krijgt. Ook de badmeubelset is een opvallend element. De familie heeft gekozen voor een onderkast in de kleur Stone Grey mat. Daarboven zijn twee witte keramische waskommen geplaatst. De set wordt afgemaakt door de designspiegel met verwarming en verlichting. Bijpassend bij de set is er gekozen voor twee hoge kolomkasten in dezelfde kleur als de onderkast.

Badkamer Barneveld
Design badkamer Barneveld
Unieke tegels

Comfort in de badkamer

In de badkamer is er een aparte ruimte gecreëerd voor de douche. Doordat er een zitje in de ruimte is geplaatst, kun je ook heerlijk zitten tijdens het douchen. Gekozen is voor een luxe ronde regendouche met handdouche van het merk Blaauw Sanitair. Het is een doucheruimte waar je volledig in tot rust kunt komen! Een ander element dat deze badkamer van comfort voorziet is het vrijstaande ligbad. Deze zorgt er niet alleen voor dat je heerlijk in bad kunt, maar het zorgt ook nog eens voor een luxe uitstraling. Er is gekozen voor een vrijstaande badkraan met een handdouche. Ook de vrijstaande badkraan geeft de badkamer een prachtige en luxe uitstraling.

Comfort badkamer

Complete toiletruimtes

Naast de badkamer heeft de familie niet één maar twee toiletruimtes uitgezocht bij Sani4All. De toiletruimte op de bovenverdieping heeft dezelfde stijl als de badkamer. In deze ruimte is er voor dezelfde tegelcombinatie gekozen, maar zijn de tegels op een andere manier gebruikt. De vloer en de wanden zijn voorzien van de beige tegels. Boven de beige tegels is er een rij van de decortegels toegevoegd.

Het toilet beneden heeft daarentegen een compleet andere stijl. Er is gekozen voor een combinatie van lichtgrijze en donkergrijze 20x20 cm tegels, deze creëren een stoere look. De fonteinset met grijze onderkast past hier perfect bij. In beide toiletruimtes is er gekozen voor een bedieningspaneel en inbouwreservoir van Geberit.

Complete toiletruimte
Toiletruimtes
Complete toiletruimtes
Design toiletruimte

Design badkamer

Design badkamers staan bekend om de originele en bijzondere uitstraling. Als je voor deze stijl kiest, dan kies je voor een unieke badkamer! Bij deze stijl wordt hoogwaardige kwaliteit met een trendy inrichting gecombineerd. Vaak wordt er bij design aan exclusief en kostbaar gedacht, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Voornamelijk de combinaties de je maakt, zorgen ervoor dat je een design badkamer creëert. In deze badkamer zorgen de unieke tegels, de badmeubelset en het vrijstaande bad voor de designlook. Er is een combinatie gemaakt van unieke kleuren en luxe elementen.

Ben je ook op zoek naar een nieuwe badkamer of toiletruimte? Maak dan snel een afspraak bij een van onze winkels!

Vind hier jouw Sani4All winkel

Doucheruimte
Design badkamer