Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne wellness badkamer

Sani4All Hoogeveen heeft deze moderne wellness badkamer in Beilen gerealiseerd. De ruimte straalt een en al rust en ontspanning uit.

In deze badkamer kun je goed zien dat de keuze voor meerdere, verschillende, tegels niet hoeft te betekenen dat de ruimte druk oogt. Door de juiste kleuren te combineren kun je ook een rustige ruimte creëren. In deze badkamer is er gekozen voor wandtegels in de kleur Grijs, vloertegels in de kleur Antraciet en decortegels in de kleur Tanum. De decortegels zijn geplaatst in de nisjes in de douche en boven het bad. Zo vormt het een subtiele speelse touch, zonder dat de rustige uitstraling verloren gaat.

Moderne wellness badkamer
Vrijstaand bad

Moderne badmeubelset

Het badmeubel in deze badkamer bestaat uit een onderkast in de kleur Grijs Eiken en twee witte waskommen, welke gecombineerd zijn met twee Gun Metal wastafelkranen. Het geheel wordt afgemaakt door de spiegel met ledverlichting én verwarming. De combinatie van de moderne badmeubelset en de rustige tegels, zorgen ervoor dat er de ruimte een prachtige moderne uitstraling heeft.

Een ruimte om in te ontspannen

Deze badkamer heeft niet alleen een rustige uitstraling, de ruimte biedt ook voldoende mogelijkheden om helemaal tot rust te komen, een echte wellness badkamer dus. In de doucheruimte vind je een heerlijke regendouche met een losse handdouche. Deze set heeft, net zoals, de wastafelkranen de kleur Gun Metal. Daarnaast is er ook nog het heerlijke vrijstaande bad, waar je na een lange dag heerlijk languit in kunt gaan liggen. De badkraan en de handdouche hebben ook de kleur Gun Metal. Omdat er gekozen is voor dezelfde kleur voor alle kranen, wordt de moderne sfeer van de ruimte versterkt.

Op zoek naar badkamerinspiratie?

Is jouw badkamer aan vervanging toe en zou je graag wat inspiratie op willen doen? Breng dan eens een bezoek aan een van onze badkamerwinkels bij jou in de buurt. In onze winkels vind je badkameropstellingen in verschillende stijlen en met diverse kleuren en materialen. En dat voor alle budgetten. Zo bieden we badkamers voor iedereen.

Plan jouw adviesgesprek

Luxe doucheruimte