Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Cassandra de Jong

Of dit twee verschillende ruimtes zijn? Dat zou je bijna denken! De familie de Jong besloot om samen met Sani4All Gouda de oude badkamer compleet te vernieuwen. En dat dat nodig is, zie je wel op de foto’s hiernaast. De verouderde en toch wat sfeerloze ruimte is volledig omgetoverd tot een kleurrijke oase. Nog steeds is de ruimte voorzien van een ligbad, douche en toilet, maar los van dat is eigenlijk niets hetzelfde gebleven. We laten je graag meer zien van deze stijlvolle badkamer!

Badkamerverbouwing voor en na
Badkamerverbouwing
Badkamerverbouwing na

Een gouden combinatie

Wat direct opvalt, is de overgang van witte en grijze tinten naar een kleurrijk pallet. De familie koos namelijk voor warme houtlook vloertegels, in combinatie met marmertegels op de zijwanden en diepgroene wandtegels op de achterwand. Waar de vloer voor een warme en rustige basis zorgt, biedt de marmerlook een luxe sfeer en maken de groene in visgraat gezette tegels een speelsheid los in de ruimte. De goudkleurige messing kranen geven nog net dat extra zetje voor de luxe uitstraling van de badkamer en de mat zwarte elementen zorgen juist voor een wat stoerdere look. Een gewaagde combinatie, die we in deze badkamer prachtig uit de verf zien komen. En is je al opgevallen dat het toilet, het bad én de waskom mat wit zijn? Dit oogt net wat rustiger dan glanswit, waardoor de nadruk meer op de gekleurde elementen in de badkamer komt te liggen.

Heerlijk ontspannen

De gekozen materialen doen al veel met de beleving in een badkamer. Maar ook de producten en indeling van de ruimte doen veel met het wellnessgevoel. Zo geeft het vrijstaande ligbad een heerlijk gevoel van luxe. Hierbij is de bewuste keuze gemaakt voor een inbouw badkraan met bijbehorende handdouche, waarmee het bad gemakkelijk na te spoelen is. Daarnaast is er gekozen voor een luxe regendouche in de badkamer, waaronder je optimaal van je douchebeurt kunt genieten.

Badkamer houtlook vloer
Badkamer marmerlook groen
Opgeleverde badkamer Sani4All Gouda

Details in de badkamer

Als laatst willen we nog een paar kleine, maar belangrijke keuzes uitlichten. Heb je bijvoorbeeld al gezien dat de douchedrain voorzien is van een tegelrooster, waardoor de vloer hier mooi in doorloopt? Hiernaast is gekozen voor een verhoogde wastafelkraan, zodat deze mooi aansluit bij de losstaande waskom op het badmeubel. Ook hoeft de familie zich geen zorgen te maken over een beslagen spiegel na het douchen. De spiegel is, naast ledverlichting, namelijk ook voorzien van spiegelverwarming. Hierdoor ontstaat er geen groot temperatuurverschil tussen de spiegel en de omgeving, waardoor condens op de spiegel verleden tijd is. Ook deze details dragen bij aan een heus wellnessgevoel in de badkamer.

Een badkamer in jouw stijl

Ben jij ook op zoek naar een badkamer die volledig naar jouw stijl is, en waarin je heerlijk kunt ontspannen? Breng dan eens een bezoek aan een van onze vele winkels door heel Nederland. Wanneer je een gratis afspraak inplant, kun je vrijblijvend met onze adviseur inspiratie opdoen in de badkamerwinkel en jouw droombadkamer samenstellen. Je krijgt van ons een gratis 3D-ontwerp, en tot aan de montage van jouw nieuwe badkamer kunnen we alles voor je verzorgen. Bekijk hieronder onze winkels en laat je inspireren door ons grote assortiment!

Vind jouw Sani4All winkel