Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer chalet Nunspeet

Er wordt steeds meer waarde gehecht aan comfort, sfeer en luxe elementen in een badkamer. Om een praktische, sfeervolle complete badkamer in een kleine ruimte creëren is een extra grote uitdaging. Wij vinden dat de inrichting van deze badkamer in een chalet ontzettend goed is gelukt. Ondanks alle beperkingen is er een sfeervolle en luxe badkamer in samenwerking met Sani4All Barneveld gecreëerd.

De sfeer van een badkamer wordt bepaald door de combinatie van de gekozen materialen en keuze. Zelfs in de meest kleine badkamer kan je een sfeervolle badkamer creëren die van alle gemakken is voorzien. Er is gekozen tussen een combinatie van antraciet betonlooktegels van 80x80cm in combinatie met houtlook tegels van 30x120 cm. In het douchegedeelte ligt een Xenz douchevloer inclusief putje in de kleur antraciet. De stoere black line douchecabine van Revital geeft een industriële uitstraling aan de badkamer. De opbouw regendouche van Blaauw Sanitair past perfect bij deze badkamerstijl. Het witte toilet komt ook van Blaauw sanitair. Het robuuste badmeubel is gemaakt van massief eiken en heeft een natuurstenen wastafel. E mat zwarte opbouw wastafelkraan is van Blaauw Sanitair. De ruime spiegel van Korver een heeft diameter van 60 cm. De ruimte wordt afgewerkt door een strak spanplafond met mat zwarte spots en dimmer van KP Plafonds.

Opgeleverde badkamer Nunspeet
Nunspeet opgeleverde badkamer
Badkamer chalet Nunspeet
Badkamer Nunspeet

Regendouche

Een opbouw regendouche heeft een heerlijke brede straal. Doordat de waterstraal uit een regendouche breder is dan bij standaard douchekraan, wordt het water over het hele lichaam verdeeld. Zo wordt je rug niet koud, terwijl je je gezicht staat te wassen, ideaal! Ook hoef je nooit de douchekop vast te houden, op de juiste hoogte te stellen of de goede kant op te draaien. Een regendouche hangt altijd goed en dat zorgt voor veel comfort tijdens het douchen. Bovendien heeft een regendouche ook een chique uitstraling.

Regendouche
Industriële badkamer

Industriële badkamer

Een industriële badkamer is strak, stoer en modern en kan prima worden toegepast in een kleine badkamer. Een industriële badkamer straalt over het algemeen rust uit wat prima past in een kleine badkamer. Een paar elementen die perfect in een kleine badkamer passen die we ook veel zien in industriële badkamers: grote ronde spiegels, design radiatoren, zwevende meubels en stalen (schuif)deuren. Een badkamer oogt gelijk een stuk groter met spiegels. Spiegels zorgen namelijk voor een weerkaatsend effect.

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie voor jouw industriële badkamer? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete badkamer

Plan jouw vrijblijvende afspraak

Badkamer inspiratie