Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne landelijke badkamer Dianne en David

Deze familie laat zien dat een landelijke badkamer helemaal niet klassiek hoeft te zijn. Samen met Sani4All Vianen hebben ze deze moderne landelijke badkamer gerealiseerd.

Waar in de ene badkamer vooral het sanitair de eyecatcher van de ruimte is, zijn het in deze badkamer de tegels die eruit springen. Gekozen is voor natuursteenlook vloer- en wandtegels in de kleur Pietra Unico Nite, deze tegels zorgen voor een moderne en stoere look. De natuursteenlook tegels zijn aangevuld met prachtige houtlook tegels, welke vooral warmte in de ruimte aanbrengen. Het hout komt terug in het badmeubel, waar gekozen is voor een massief houten onderkast in de kleur Havana. De waskommen en de mat zwarte wastafelkranen maken van dit badmeubel een chique geheel. In een badkamer mag een spiegel natuurlijk ontbreken, de familie is gegaan voor een prachtig rond exemplaar!

Moderne badkamer
Luxe toiletset
Spiegel met verlichting
Inloopdouche

Van alle gemakken voorzien

De heerlijke ruime inloopdouche wordt afgeschermd door een douchewand met een mat zwart raster. Zo kun je gerust je tandenpoetsen terwijl er iemand onder de douche staat, zonder dat je nat gespetterd wordt. Het mat zwart van de douchewand komt niet alleen terug in de wastafelkranen, maar ook in de douchekranen. Gekozen is voor een inbouwregendouche met losse handdouche en glijstang. Een slimme keuze, zo creëer je de strakke uitstraling van een inbouwdouche, maar geniet je van het gemak van de glijstang.

Details maken de ruimte af

De inbouwnissen zullen je vast je aandacht getrokken hebben in deze badkamer. Zowel in de doucheruimte als boven het toilet is een inbouwnis geplaatst, beide zijn van verlichting voorzien. Een prachtige toevoeging die voor een chique uitstraling zorgt. Een nis is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Je kunt er namelijk accessoires en je verzorgingsproducten in kwijt. Ook aan de accessoires is gedacht, de toiletrolhouder en de toiletborstelhouder hebben beide een zwarte kleur, waardoor dit perfect bij de badkamer past. Natuurlijk mogen we de radiator en vloerverwarming van de badkamer niet vergeten. Hoe fijn is het om na een warme douche een heerlijke warme ruimte mét een warme vloer in te stappen!

Landelijke badkamer
Opbouwwastafel kraan
Verlichte inbouwnis
Landelijke moderne badkamer

Maak een 3D-ontwerp

Past deze badkamer helemaal bij jou? Met onze 3D-planner kun je eenvoudig een 3D-ontwerp van je nieuwe badkamer maken. Je kunt deze badkamer dan helemaal aanpassen aan jouw wensen en natuurlijk aan de ruimte. Zo weet je hoe deze badkamer bij jou thuis zou staan. Het ontwerp kun je meenemen naar de winkel, waar onze deskundige adviseurs je graag voorzien van advies. Dan maken we van jouw ontwerp werkelijkheid!

Maak jouw 3D-ontwerp