Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Drongen

Familie Lucas heeft samen met Sani4All Kaatsheuvel hun droombadkamer gerealiseerd. De donkere marmerlook tegels combineren prachtig met de lichte marmerlook tegels en zorgen voor een luxe uitstraling.

Deze badkamer heeft een luxe en warme uitstraling door de combinatie van de marmerlook tegels en de gouden details. Er is gekozen voor het badmeubel Jackson Pine. Op het badmeubel zijn twee opbouwwastafels in de kleur olijfgroen geplaatst, door de kleur is dit een echte eyecatcher in de badkamer. De gouden kranen combineren perfect bij deze wasbakken. Het gouden thema komt ook terug in de rest van de badkamer, er is gekozen voor een gouden spiegel met afgeronde hoeken. Ook de regendouche en de badkraan zijn van goud. Allen zijn van geborsteld messing, dit zorgt voor een matte uitstraling. Om het comfort te vergroten is er een handdouche toegevoegd. Gekozen is voor een douchecabine van glas, de cabine is voorzien van een mat zwarte afwerking. Om een natte badkamervloer te voorkomen is er gekozen voor een mat witte douchebak.

Naast de badkamer heeft de familie ook een compleet toilet met Sani4All Kaatsheuvel gerealiseerd. Het toilet heeft dezelfde luxe stijl als de badkamer en volledig naar eigen smaak ingericht.

Opgeleverde badkamer Drongen
Badkamer Drongen
Drongen badkamer

Vrijstaand bad

Een vrijstaand bad geeft een luxe uitstraling aan de badkamer en is een echte eyecatcher. Doordat het bad vrijstaand is, kan deze in principe geplaatst worden waar je wilt. Doordat het bad losstaat op de badkamervloer kan de vloer door de gehele badkamer doorlopen. Dit creëert eenheid in de badkamer. Wel is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met een passende wateraansluiting en een afvoer gat. Het voordeel van een vrijstaand bad is dat het makkelijk in onderhoud is, je kan makkelijk bij alle zijden rondom het bad komen. Hierdoor gaat het bad ook langer mee.

Vrijstaand bad
Marmer badkamer

Marmer badkamer

Marmer in de badkamer is een trend en dat is niet voor niets, het staat garant voor een luxe sfeer en uitstraling. Marmer is een kostbaar natuurproduct. Daarom wordt er tegenwoordig steeds vaker gekozen voor een marmerimitatie, zoals marmerlook tegels. Deze tegels zijn niet te onderscheiden van echt marmer. Daardoor behoud je de unieke en natuurlijke sfeer van marmer. Marmerlook tegels zijn gemaakt van keramiek, dit materiaal is veel goedkoper dan marmer. Daarnaast is keramiek onderhoudsvriendelijker en kras- en slijtbestendig waardoor ze ook een stuk duurzamer zijn.

Badkamer inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe marmeren droombadkamer eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.

Maak jouw gratis afspraak

Badkamer inspiratie