Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Dronten

Deze prachtige tijdloze badkamer is opgeleverd bij de familie Bloem door Sani4All Dronten. De witte muren in combinatie met de betonlook tegels zorgen voor een rustige sfeer in de badkamer.

Gekozen is voor een badmeubel van natuur eiken. Daarop is een keramische waskom in de kleur wit geplaatst. Het voordeel van keramiek is dat dit materiaal bestand is tegen schoonmaakmiddelen en het slijt,- en kleurvast is. Bij de waskom is gekozen voor een chromen inbouwkraan van het merk Blaauw sanitair. Om het badmeubel af te maken is er een spiegel bevestigd die voorzien is van ledverlichting. Ook het toilet is van keramiek en is voorzien van een softclose zitting. De douche bestaat uit een glazen douchecabine met een greep van rvs. Ook de douchekraan en douchedrain zijn van rvs. Dit combineert perfect met de mat zwarte accessoires.

Opgeleverde badkamer Dronten
Dronten opgeleverde badkamer

Inbouwkraan

Door de strakke afwerking is deze kraan populairder dan ooit. Een kraan uit de muur ziet er stijlvol uit en zien we dan ook vaak terug bij moderne badkamers. Maar deze kranen passen ook zeker bij deze tijdloze badkamer. Naast de uitstraling heeft de inbouwkraan ook praktische voordelen. Doordat de kraan in de muur gemonteerd is, blijft er meer ruimte over op de wasbak. Dit zorgt ervoor dat de wasbak makkelijker schoon te houden is. Niet alleen de wastafelkraan kan ingebouwd worden, ook de badkraan en douchekraan kunnen in de muur worden weggewerkt. Door bijvoorbeeld de douchekraan weg te werken en te kiezen voor een hoofddouche met een plafond-of wandarm creëer je rust in de badkamer.

Inbouwkraan badkamer
Tijdloze badkamer

Tijdloze badkamer

Naast dat een tijdloze badkamer nooit verveelt is het ook een verstandige en duurzame investering. De badkamer verouderd namelijk (qua stijl) niet, hierdoor raak je er minder snel op uitgekeken. Een tijdloze badkamer hoeft ook zeker geen saaie badkamer te zijn. De basis van deze badkamers bestaat uit neutrale kleuren en kwaliteitsproducten. Door het gebruik van accessoires kan je makkelijk de gewenste sfeer creëren. Grijstinten en zwart zijn bijvoorbeeld kleuren die nooit uit de mode raken. Daarnaast hoeft een tijdloze badkamer ook niet te betekenen dat de badkamer niet voorzien is van moderne technieken. Deze badkamers zijn hier vaak wel van voorzien, maar beschikken niet over trendgevoelige elementen.

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar een tijdloze complete badkamer en weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit ziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je badkamer past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste badkamer trends. Wil je graag weten hoe je droom badkamer eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke tegels het beste passen in je badkamer. Met onze laagdrempelige 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen.

Plan een gratis afspraak

Badkamer inspiratie