Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Emmer-Compascuum

Samen met Sani4All Hoogeveen heeft deze familie uit Emmer-Compascuum hun droombadkamer gerealiseerd. De houtlook tegels in deze betonlook badkamer zorgen voor een landelijke touch.

De basis van de badkamer bestaat uit lichte betonlook wand- en vloertegels. Deze combinatie wordt aangevuld door de houtlook tegels die zijn aangebracht op de achterwand van de douche. De houtlook komt ook terug in het badmeubel, deze heeft de kleur Solid Eiken. Boven op dit badmeubel is een natuurstenen waskom geplaatst, door de grove afwerking wordt de betonlook uitstraling van de badkamer versterkt. Gekozen is voor inbouwwastafelkranen in de kleur Gun Metal, dit is een echte trendkleur die we steeds vaker terugzien in de badkamer. Boven het badmeubel hangt een spiegel met sfeerverlichting aan de onderkant en verlichting aan de bovenkant. Om extra opbergruimte te creƫren zijn er hoge kasten geplaatst. Deze hebben dezelfde kleur als het badmeubel, wat zorgt voor eenheid in de badkamer. De douchecombinatie bestaat uit een ingebouwde regendouche en een handdouche, beide hebben de kleur Gun Metal. Om ervoor te zorgen dat het water niet de badkamerruimte inloopt, is er een brede douchedrain geplaatst. Erg praktisch, maar natuurlijk ook zeker mooi voor het oog! Na het douchen wil je natuurlijk ook niet in een koude ruimte stappen, daarom is er en zwarte radiator opgehangen.

Naast een badkamer is er bij deze familie ook een toilet geplaatst. Dit toilet heeft dezelfde betonlook stijl als de badkamer, waardoor er een mooi geheel ontstaat!

Badkamer Emmer-Compascuum
Badkamerontwerp
Natuurstenen waskom
Toilet Emmer-Compascuum

Badkamer plafond

Het plafond van de badkamer wordt vaak vergeten bij de aanschaf van een nieuwe badkamer. Vaak is het echter wel nodig dat deze vervangen wordt. Doordat de badkamer een vochtige ruimte is, krijgt het plafond veel te verduren. Door dit vocht is het belangrijk dat je voor een plafond kiest dat vochtbestendig is. Je hebt vaak de keuze uit een aluminiumplafond, MDF-plafond of een spanplafond. Afhankelijk van je wensen en je huidige plafond kan er bepaald worden welk soort plafond geschikt is voor je badkamer. Als je ervoor kiest om het plafond te laten vervangen kan je er ook voor kiezen om de badkamerverlichting weg te laten werken. Deze familie heeft dan ook gekozen voor inbouwspots, welke de badkamer een luxe uitstraling geven. Daarnaast oogt inbouwverlichting ook nog eens netter!

Badkamer plafond
Betonlook badkamer

Betonlook badkamer

Betonlook badkamers zijn de laatste jaren enorm toegenomen in populariteit. Betonlook zorgt ervoor dat je badkamer een stoere en industriƫle sfeer krijgt. Daarnaast kan je deze stijl op veel verschillende manieren toepassen. We snappen dus wel dat deze stijl steeds populairder wordt! Je kan kiezen voor een volledige betonlook badkamer met betonlook vloer- en wandtegels, of een combinatie maken met bijvoorbeeld houtlook tegels. De combinatie met houtlook kan je ook maken door te kiezen voor een houtlook badmeubel. Wil je graag wat kleur aanbrengen in je badkamer? Dan kan je de betonlook tegels combineren met gekleurde tegels. We adviseren daarbij om niet meer dan drie kleuren met elkaar te combineren, anders kan de badkamer druk gaan ogen.

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar een complete badkamer met betonlook en weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruitziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je badkamer past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste badkamertrends. Wil je graag weten hoe je droombadkamer eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke tegels het beste passen in je badkamer? Met onze laagdrempelige 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen.

Badkamer inspiratie