Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Ermelo

De familie heeft bij Sani4All Barneveld deze prachtige badkamer aangeschaft. Donkere tinten in de badkamer geven sfeer en een chique uitstraling. De donker antracieten wandtegels combineren prachtig met de lichte houtlooktegels.

Donkere badkamers stralen rust, sfeer en klasse uit. Door de combinatie van de donkere wandtegels met de frisse houtlooktegels is er een stijlvolle badkamer gecreëerd. Aparte inloopdouche met inbouw regendouche van Blaauw sanitair. De ruimte wordt afgesloten door een glazen deur. Ruime badmeubel combinatie bestaande uit een onderkast met 4 laden in de kleur tabacco. Op de onderkast zijn 2 witte keramische Circle waskommen geplaatst. Over de gehele breedte van het badmeubel hangt een spiegel. Deze heeft naast ingebouwde font verlichting ook aan de achterzijde sfeerverlichting. Daarnaast zit er ook spiegelverwarming ingebouwd. Handig! Zo beslaat de spiegel nooit meer! De inbouw wastafelkranen van rvs komen ook van Blaauw Sanitair. Pronkstuk van de badkamer is het semi vrijstaande ligbad van Xenz. Achter het bad een praktische en sfeervol nisje gemaakt met ingebouwde spotjes. Hiermee wordt een mooie plek voor badproducten en accessoires gecreëerd. Naast het bad is er ook een ruime inloopdouche. Deze is uitgerust met een grote inbouw regendouche van Blaauw sanitair. De ruimte wordt afgesloten door een glazen deur.

Opgeleverde badkamer Ermelo
Ermelo opgeleverde badkamer
Badkamer Ermelo
Ermelo badkamer

Inbouwkranen

Een inbouwkraan wordt veel gekozen in de moderne badkamer. Dankzij de strakke afwerking is deze kraan populairder dan ooit. Een kraan uit de muur ziet er stijlvol uit. Naast de uitstraling heeft de inbouwkraan ook praktische voordelen. Door de kraan in de muur te monteren blijft er namelijk meer ruimte over op de wasbak. Deze is daardoor makkelijker schoon te houden. Niet alleen de wastafelkraan kan ingebouwd worden, ook een badkraan en douchekraan kunnen netjes in de muur weggewerkt worden. Je kunt een rustige badkamer creëren door de glijstang weg te laten en te kiezen voor een hoofddouche met een plafond- of wandarm.

Keramische waskommen badkamer

Keramische waskommen

De waskom is een mooie variatie op de wastafel. Ook waskommen zijn er in verschillende soorten en maten. De waskom onderscheidt zich van de wastafel door de vorm en manier van installeren. Bij de wastafel zit de kraan erop gemonteerd. Bij de waskom wordt de kraan of erachter op het wastafelblad, of erboven aan de wand geplaatst. Een keramische waskom zorgt voor een moderne uitstraling in de badkamer. Keramiek heeft als eigenschap dat het sterk en zeer krasvast is. Ideaal dus voor een duurzame wastafel.

Luxe badkamer

Luxe badkamers zijn niet gebaseerd op een badkamerstijl, maar op de keuze van de producten en de combinatie van producten. Luxe badkamers kenmerken zich namelijk door producten van de beste kwaliteit en hebben vaak extra functionaliteiten die zorgen voor extra comfort. Luxe badkamers zijn te combineren met vele badkamerstijlen. Denk bijvoorbeeld aan een luxe badkamer met landelijke of klassieke uitstraling.

Luxe badkamer
Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie voor jouw luxe badkamer? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek