Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer bij de familie Baan

Onze badkamerwinkel in Barendrecht heeft voor de familie Baan weer een (al zeggen we het zelf) prachtige badkamer op mogen leveren! We geven je graag een kijkje in deze moderne en luxe badkamer. Kijk bijvoorbeeld eens goed naar het nisje of naar de prachtige accessoires waarmee deze badkamer is aangekleed. Maar er zijn nog veel meer mooie elementen verwerkt in deze badkamer.

De familie heeft samen met onze badkameradviseur voor een passende badkamerindeling gekozen. Zo vind je twee prachtige keramische waskommen in de ruimte, wat het gemakkelijk maakt om bijvoorbeeld gelijktijdig de tanden te poetsen. Hierdoor sta je elkaar niet zo snel in de weg. Daarnaast is de keuze gemaakt om een toilet in de badkamer te plaatsen. Ook dit is een praktische keuze voor een meerpersoons huishouden. Meer weten over deze badkamer? Lees dan verder onder de foto's.

Opgeleverde badkamer Sani4All Barendrecht
Badkamer Sani4All Barendrecht
Familiebadkamer Sani4All

Een badkamer naar eigen wensen en stijl

Ook de stijl van de badkamer is compleet afgestemd op de wensen van de familie. De betonlook wand- en vloertegels ogen modern en geven de badkamer – zeker in combinatie met de zwarte elementen – een licht industrieel tintje. In de praktische nisjes naast de opbouwdouche zijn tegels in hexagonvorm toegevoegd voor een speelt effect. Er zijn hele bewuste keuzes gemaakt qua kleurstelling in combinatie met deze tegels. Kijk bijvoorbeeld naar de mat zwarte frames in de douchewand- en deur in combinatie met meerdere zwarte accessoires. Maar ook rvs komt in meerdere elementen in deze badkamer terug. Daarnaast vormt het badmeubel met de kleur Smoke Oak een prachtige aanvulling op het gehele plaatje. Op deze manier ontstaat er een mooi geheel van verschillende materialen en kleuren, die perfect met elkaar matchen.

Luxe elementen in de badkamer

Ook aan luxe ontbreekt het deze badkamer niet. De regendouche geeft een echt wellnessgevoel (mensen met een regendouche zullen dit herkennen) en de spiegel is voorzien van ledverlichting en een verwarmingselement. Hierdoor heb je altijd goed zicht, want de spiegel beslaat niet tot nauwelijks. Wat ook verwarmd wordt, maar niet op de foto’s te zien is, is de vloer. Onder de tegels naast de douchecabine is elektrische vloerverwarming geplaatst die koude voeten na het douchen voorkomt. Zo blijft het wellnessgevoel nog lekker even hangen!

Naast de luxe elementen, is er natuurlijk ook nagedacht over het gebruiksgemak in de badkamer. Zo vind je naast de luxe regendouche ook een ronde handdouche mét massagefunctie, waarmee je makkelijk snel je haren kunt wassen of van de fijne massagestraal kunt genieten. Hiernaast zorgen de nisjes die in de muur zijn verwerkt voor een stijlvolle en moderne manier om de doucheproducten op te bergen. Dat scheelt ook een hoop schoonmaakwerk wanneer een apart rekje op de muur wordt geplaatst.

Familiebadkamer Sani4All

Geen schoonmaakfrustraties in deze badkamer

Wat ook een hoop schoonmaakwerk scheelt, is bijvoorbeeld de nanocoating op de douchewand. Dit is een antikalklaag die, je raadt het al, kalkaanslag voorkomt. Ook is het toilet geheel omsloten randloos, wat betekent dat er niet meer in die vervelende randen schoongemaakt hoeft te worden. Nog één schoonmaakvoordeel, om het af te leren: door de quick release is de wc-bril gemakkelijk los te maken van het wandcloset, waardoor ook dit in één beweging schoon te maken is. En wij kunnen je vertellen: al deze onderdelen bij elkaar besparen je een hoop tijd en frustratie tijdens het schoonmaken.

Afkleding

De familie heeft hun droombadkamer zelf prachtig afgestyled met passende accessoires. Kijk bijvoorbeeld eens naar de zwarte ladder, die niet alleen stijlvol maar ook nog eens erg praktisch is. Het leuke van een redelijk neutrale badkamer qua kleuren en materialen, is dat je deze helemaal naar je eigen stijl kunt aankleden. En als je hierop bent uitgekeken, kan je de accessoires na een aantal jaar altijd vervangen of anders indelen. Zo gaat jouw droombadkamer nooit vervelen!

Badkamer inspiratie

Ben je net zo enthousiast over deze opgeleverde badkamer als wij? Of zou je het zelf helemaal anders aanpakken? In beide gevallen adviseren we je vooral om een adviesgesprek in te plannen met een van onze badkameradviseurs. Geheel vrijblijvend bekijken we jouw wensen en de mogelijkheden van jouw badkamer, waarna je een gratis 3D-ontwerp van ons ontvangt. Klopt het helemaal en zie je jezelf al helemaal genieten in jouw nieuwe badkamer? Dan kunnen wij dat voor je regelen! En daarmee bedoelen we ook de montage. Want bij Sani4All nemen we je zo veel mogelijk uit handen (indien gewenst natuurlijk), zodat jij straks vooral van jouw nieuwe badkamer kunt genieten. Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in via onderstaande knop en wie weet zien we je binnenkort in een van onze 20 winkels!

Plan jouw gratis adviesgesprek

Afkleding moderne badkamer