Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer familie Boon

De familie Boon heeft samen met Sani4All Hoogeveen hun luxe droombadkamer gerealiseerd. De inloopdouche en het vrijstaande bad zorgen ervoor dat je in deze badkamer volledig tot rust kunt komen.

De basis van deze badkamer bestaat uit vloer- en wandtegels in de kleur Mold Grit. Deze tegels zijn in de gehele ruimte aangebracht, waardoor de ruimte een rustige uitstraling heeft. De familie heeft gekozen voor een badmeubel in de kleur Solid eik. Dit meubel is voorzien van een mat zwarte greeplijst, dit geeft het badmeubel een strakke uitstraling. Boven het badmeubel zijn twee ronde waskommen geplaatst, met een glans witte kleur. Om de luxe en strakke uitstraling te versterken is er gekozen voor mat zwarte inbouwkranen. Boven de badmeubelcombinatie hangt een ronde spiegel, die voorzien is van ledverlichting. Ook in de douchecombinatie is er gekozen voor mat zwart waardoor er een mooie eenheid ontstaat in de ruimte. De combinatie bestaat uit een luxe regendouche met handdouche. Om ervoor te zorgen dat het water niet de ruimte in kan lopen is er gekozen voor een glazen douchewand met een mat zwart rooster. Daarnaast is het vrijstaande ligbad is voorzien van een mat zwarte badkraan. Het comfortabele én stijlvolle bad leent zich perfect om heerlijk in te kunnen ontspannen.

Naast een badkamer heeft deze familie ook gekozen voor een nieuwe toiletruimte. Deze heeft dezelfde luxe uitstraling en stijl als de badkamer.

Opgeleverde badkamer Emmen
Badkamer Emmen
Inloopdouche
Opgeleverd toilet

Vrijstaand ligbad

Een vrijstaand bad zorgt voor een luxe en chique uitstraling in de ruimte. Eerder zagen we deze baden voornamelijk in badkamers, maar tegenwoordig worden vrijstaande baden ook steeds vaker in de slaapkamer geplaatst. Een vrijstaand bad neemt wel relatief veel ruimte in; bij een compacte badkamer kan je beter kiezen voor een semi-vrijstaand bad. Deze familie heeft gekozen voor een ruim vrijstaand bad met vrijstaande badkraan. De vrijstaande badkraan versterkt de luxe uitstraling van de badkamer. Daarnaast is er gekozen voor een handdouche waardoor je eenvoudig je haar kan wassen in bad, maar het bad ook makkelijk schoon kan maken.

Vrijstaand ligbad
Luxe badkamer

Luxe badkamer

Luxe badkamers worden niet gebaseerd op een badkamerstijl, maar op de productkeuze en de combinatie van de producten. Deze stijl kenmerkt zich door producten van de beste kwaliteit die voorzien zijn van extra functionaliteiten, welke zorgen voor een heus spa-gevoel. Je kan hierbij denken aan een regendouche of een luxe ligbad. In deze badkamer is er gekozen voor een vrijstaand bad inclusief handdouche. Daarnaast is de badkamer voorzien van een ruime inloopdouche met regendouche. Deze douche voelt als een warme, zomerse regendouche op je huid.

Badkamer inspiratie

Weet je al hoe je nieuwe luxe droombadkamer eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn daarom eindeloos en dat kan je ook zien aan de opgeleverde badkamers van onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je me onze 3D-planner eenvoudig je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.

Maak een afspraak

Badkamer inspiratie