Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer familie Bos

Sani4All Barneveld heeft in Achterveld een luxe badkamer met stijlvolle details gerealiseerd. Het is een ruime badkamer met grote ramen dat zorgt voor veel daglicht. In de avond kunnen de jaloezieën gesloten worden en de sfeerverlichting onder het bad en achter de spiegel worden aangezet.

Het ruime badmeubel Infinity heeft een ruime onderkast van 100 cm breed met 2 greeploze lades. Links van het bad is een bijpassende hoge kast in het stoere Nebreska eiken geplaatst. Deze badkamer heeft hierdoor meer dan voldoende opbergruimte. Boven op het badmeubel is een keramische mat zwarte wastafel met twee rvs-kranen van Blaauw Sanitair geplaatst. De ruime Zeta spiegel heeft naast indirecte LED-sfeerverlichting aan de achterzijde ook aan de voorzijde ledverlichting. Zo word je altijd perfect belicht als je in de spiegel kijkt. Links van het bad is een bijpassende hoge kast in het stoere Nebreska eiken geplaatst. Deze badkamer heeft hierdoor meer dan voldoende opbergruimte.

Naast een ruime regendouche met douchekop van 20 cm van Blaauw Sanitair heeft de badkamer ook een heerlijk ruim bad van Xenz. Aan de onderzijde van het bad is ledverlichting geplaatst wat een mooie sfeer aan de ruimte geeft. In de badkamer is gekozen voor een type keramische natuursteenlook tegel in verschillende afmetingen. 40x80 cm op de wanden, 60x60 cm op de vloer en strooktegels achter het wasmeubel. Door de kiezen voor één type tegel krijgt de badkamer een rustige natuurlijke uitstraling.

Opgeleverde badkamer familie Bos
Luxe badkamer
Badkamer inspiratie