Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Groene marmerlook badkamer familie Brinkman

De familie Brinkman heeft samen met Sani4All Mijdrecht deze prachtige groene marmerlook badkamer samengesteld. In deze badkamer kun je goed zien dat de keuze voor kleur heel stijlvol en trendy kan zijn!

Je oog valt waarschijnlijk direct op de groene marmerlook tegels, welke de kleur Wacom Moss hebben. Deze vormen echt de eyecatcher van de badkamer. De tegels zijn gecombineerd met lichte vloer- en wandtegels in de kleur Pearl. Deze hebben een wat meer ingetogen uitstraling, waardoor de marmerlook tegels nog meer tot hun recht komen.

Groene marmerlook badkamer
Ruim ligbad badkamer
Marmerlook badkamer

Stijlvol geheel

De badkamer is op een optimale wijze ingedeeld, waardoor er ruimte is voor een douche, bad en toilet. Het badmeubel past precies tussen de doucheruimte en het toilet, waardoor er dus echt optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte. Het badmeubel bestaat uit een onderkast in de kleur Black Oak, een witte wastafel en een spiegelkast. De set is gecombineerd met een mat zwarte wastafelkraan. Deze past natuurlijk prachtig bij de zwarte onderkast.

Mat zwarte elementen

De keuze voor verschillende mat zwarte elementen zorgen voor de chique uitstraling van de badkamer. Niet alleen is er gekozen voor een mat zwarte wastafelkraan. De doucheruimte is voorzien van verschillende mat zwarte elementen, zoals de regendoucheset en de douchecabine. Ook de badkraan en het drukpaneel van het toilet zijn uitgevoerd in mat zwart. Omdat het mat zwart in de gehele badkamer terugkomt, ontstaat er één geheel.

Groene marmerlook tegels
Zwart badmeubel
Luxe badkamer

Laat je inspireren

Zou jij ook zo’n prachtige nieuwe badkamer willen? In onze badkamerwinkels vind je alles om jouw droombadkamer samen te kunnen stellen. Kom dus gerust eens langs om inspiratie op te doen! We bieden bij Sani4All badkamers voor iedereen. In onze winkels hebben we daarom badkamers in alle kleuren, stijlen, materialen en dat voor alle budgetten. Maak snel een afspraak en kom langs.

Maak een afspraak