Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Tijdloze badkamer met rvs-accenten familie Broeze

De familie Broeze heeft deze tijdloze badkamer uitgezocht bij Sani4All Den Haag. De combinatie van de grijze tegels en de rvs-accenten ontstaat er een tijdloze en rustige uitstraling.

De tijdloze uitstraling van de badkamer ontstaat voor een groot deel door de tegelcombinatie. Er is gekozen voor wat meer ingetogen kleuren die niet snel uit de mode raken. Op de vloer zijn 60x60 cm tegels geplaatst in de kleur Vintage Chocolade en zijn gecombineerd met wandtegels in de kleur Toscane. Omdat er gekozen is voor grijstinten heeft de badkamer een rustige uitstraling.

Ruime tijdloze badkamer
Tijdloze doucheruimte
Rvs-regendoucheset

Strakke badmeubelset

De familie heeft gekozen voor een strakke badmeubelset. De set bestaat uit een strakke onderkast in de kleur Beton Antraciet en is gecombineerd met een witte keramische wastafel een design spiegel. De wastafel bestaat uit een dubbele bak, waardoor je dus makkelijk met z’n tweeën je tanden kunt poetsen of je haar kunt doen. De spiegel is voorzien van een led-verlichtingsbak en is ideaal voor het doen van je make-up of om je te scheren.

Rvs-accenten

Niet alleen de tegels zorgen voor de tijdloze stijl, ook de rvs-accenten. Zo zijn de wastafelkranen op het badmeubel en de regendoucheset. Daarnaast komt het ook terug in de douchedrain, de inbouwnissen en zijn de douchedeuren voorzien van rvs-profielen. Niet alleen versterkt dit de tijdloze uitstraling, het zorgt ook voor eenheid in de ruimte. Door te kiezen voor eenheid, creëer je een rustige sfeer.

Tijdloze badkamer

Meer badkamerinspiratie

Wil je graag nog meer badkamerinspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer? Bekijk dan eens onze badkamerstijlen of badkamer kleuren en laat je inspireren. We snappen dat je de badkamers ook graag in het echt zou willen zien. Je kunt daarom geheel vrijblijvend een afspraak maken en een bezoek brengen aan een van onze winkels. Zo kun je goed zien wat je wel en niet mooi vindt! Wie weet tot snel.

Maak een vrijblijvende afspraak