Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Luxe marmerlook badkamer en toiletruimte familie de Vries

Wat een prachtige badkamer en toiletruimte heeft de familie de Vries samen met Sani4All Maassluis gerealiseerd. De combinatie van groene marmerlook tegels en de goudkleurige kranen zorgen voor een luxe en stijlvol geheel.

De 60x120 cm marmerlook tegels zijn gecombineerd met 60x60cm tegels in de kleur Newport Nero. Deze antraciet kleurige tegels zorgen ervoor dat de marmerlook tegels helemaal tot hun recht komen. De keuze voor een groen badmeubel zien we niet vaak, maar wat past het goed bij de groene marmerlook tegels. Op het badmeubel zijn twee goudkleurige wastafelkranen geplaatst, wat een prachtige combinatie is. De spiegel met verlichting maakt het geheel helemaal af. De keuze voor goudkleurige kranen zien we ook in de doucheruimte. De doucheruimte wordt afgesloten door de regendouche met een mat zwart frame. Zo voorkom je dat de badkamer tijdens het douchen nat spettert. Daarnaast blijft de doucheruimte ook lekker warm. Vaak is de rest van de badkamer toch net wat kouder, door de ruimte af te sluiten blijft deze kou lekker buiten.

Groen badmeubel
Luxe marmerlook doucheruimte
Luxe toiletruimte
Stijlvolle marmerlook badkamer
Marmerlook badkamer

Luxe toiletruimte

De familie de Vries laat zien dat je toiletruimte helemaal niet saai hoeft te zijn, maar je juist kunt uitpakken. Het luxe design van de badkamer is doorgetrokken naar de toiletruimte. Net zoals de badkamer is er gekozen voor een combinatie van groene marmerlook tegels en antracieten tegels. Ook de goudkleurige elementen komen in deze ruimte terug. Zo heeft de familie gekozen voor een prachtige fonteinset met goudkleurige kranen en goudkleurige toiletaccessoires.

Opzoek naar een nieuwe badkamer?

Past deze badkamer en toiletruimte helemaal bij jou? Bezoek dan eens een van onze winkels. Je kunt daarin alle rust inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer of je laten adviseren door een van onze vakkundige adviseurs. Onze winkels bevinden zich door heel Nederland, waardoor er altijd wel een winkel bij je in de buurt is. We zetten de koffie voor je klaar!

Vind jouw Sani4All winkel