Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne stijlvolle badkamer familie de Waard

Sani4All Maassluis heeft bij de familie de Waard uit Maassluis deze stijlvolle moderne badkamer opgeleverd. Deze badkamer straalt een en al warmte en ontspanning uit!

De warme uitstraling van de badkamer wordt onder andere gecreëerd door de tegelkeuze. Die bestaat uit 60x60 cm vloer- en wandtegels, welke in een groot deel van de badkamer zijn geplaatst. Deze zijn gecombineerd met prachtige visgraattegels in de kleur Fawn. De warme en moderne uitstraling wordt versterkt door de kleur van de meubels. Zowel de kolomkast als de onderkast van het badmeubel hebben de kleur Tabacco. De onderkast is gecombineerd met een witte keramische wastafel en mat zwarte kranen, die het badmeubel compleet maken. Een spiegel mag in een badkamer natuurlijk niet ontbreken. De familie heeft gekozen voor een rechthoekige spiegel met ledverlichting én verwarming.

Stijlvolle moderne badkamer
Zwarte accenten badkamer
Doucheruimte

Mat zwarte accenten

De mat zwarte accenten in de ruimte versterken de moderne en stijlvolle uitstraling. Niet alleen de kranen hebben een mat zwarte kleur, het komt op verschillende plekken terug. Zo is de doucheruimte voorzien van een mat zwarte opbouwregendouche en een glazen douchedeur met mat zwart raster. De badkamer wordt helemaal afgemaakt door de verschillende mat zwarte accessoires, zoals de toiletrolhouder en de toiletborstelhouder.

Handoekradiatoren

De mat zwarte designradiatoren mogen niet onbenoemd blijven. De familie heeft gekozen voor twee minimalistische handdoekradiatoren. De meeste radiatoren zijn niet geschikt om je (natte) handdoek overheen te hangen, maar deze radiators zijn daar speciaal voor gemaakt. Zo kun je met een gerust hart je handdoeken laten drogen. Daarnaast verwarmen deze radiatoren ook gewoon de ruimte.

Badkamerinspiratie opdoen?

Ben je ook op zoek naar een stijlvolle en moderne badkamer. Bezoek dan eens een van onze badkamerwinkels. Daar vind je veel verschillende badkameropstellingen. Deze hebben verschillende badkamerstijlen en zijn voorzien van verschillende kleuren en materialen. Zo kun je in alle rust rondkijken en bekijken wat je wel en niet mooi vindt. Heb je vragen of wil je voorzien worden van advies? Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe badkamer. Zien we je in een van onze winkels?

Maak een afspraak