Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Ruime wellness badkamer familie de Wit

Sani4All Genemuiden heeft deze heerlijke wellness badkamer opgeleverd bij de familie de Wit uit Hasselt. De familie beschikt over een ruime badkamer, waar zij goed gebruik van hebben gemaakt!

In een wellness badkamer wil je natuurlijk heerlijk tot rust kunnen komen. Het is dan wel zo fijn dat de badkamer een rustige en warme uitstraling heeft. Daarom is er in deze badkamer gekozen voor een rustige tegelcombinatie. Op een deel van de wanden zijn 30x60 cm tegels in de kleur Glans Wit geplaatst. Deze zijn gecombineerd met 60x60 cm vloertegel in de kleur Antraciet Mat en strooktegels in de kleur Picadilly Black. Een tijdloze combinatie, die zorgt voor een warm en sfeervol geheel!

Badmeubelset badkamer
Badkamer met schuin dak
Whirlpool bad
Ruime badkamer

Combinatie van neutrale kleuren en materialen

Ook voor de rest van de badkamer heeft de familie gekozen voor neutrale kleuren en materialen. De badmeubelset bestaat uit een witte keramische wastafel en een onderkast in de kleur Grijs Eiken. Deze is gecombineerd met twee rvs wastafelkranen en een stijlvolle spiegel. Om wat extra opbergruimte in de ruimte te creƫren zijn er ook twee kolomkasten geplaatst. Deze hebben ook de kleur Grijs Eiken en combineren dus goed met de badmeubelset.

De wellness badkamer

We noemen dit een echte wellness badkamer, maar wat maakt dit deze ruimte wellness uitstraalt? Niet alleen de combinatie van neutrale kleuren en materialen zorgen voor het heuse spa gevoel, ook de sanitair keuze speelt hier een rol in. De familie de Wit heeft gekozen voor een ruime inloopdouche met een regendoucheset en een heerlijk ligbad. Dat is niet zomaar een ligbad, maar een Whirlpool!

Opbergruimte badkamer

Op zoek naar een nieuwe badkamer?

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer en zou je hier graag wat badkamer inspiratie voor op willen doen? Kom dan eens naar een van onze badkamerwinkels. Daar vind je een ruim assortiment aan badkamers in alle kleuren en stijlen. Je kunt in de winkel in alle rust rondkijken en je laten inspireren. Bovendien staan onze adviseurs ook voor je klaar die je graag voorzien van advies. Tot snel!

Plan een afspraak