Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne landelijke badkamer familie Dijkgat

Deze moderne badkamer is opgeleverd door Sani4All Genemuiden bij de familie Dijkgat uit Kampen. De keuze voor betonlook en houtlook tegels geeft deze moderne badkamer een landelijk tintje.

Waar bij de een een ligbad hoog op het wensenlijstje staat, kiest de ander liever voor een ruime inloopdouche. Zo ook de familie Dijkgat, zij hebben een wand tussen de doucheruimte en de rest van de badkamer geplaatst, waardoor de ruime inloopdouche ontstaat. Het deels afsluiten van de doucheruimte voorkomt niet alleen een natte badkamer, maar het zorgt er ook voor dat je minder warmte verliest. Een koude tocht terwijl je aan het douchen bent is natuurlijk niet fijn! De doucheruimte is voorzien van een Gun Metal regendoucheset, welke goed past bij de moderne stijl van de badkamer.

Moderne landelijke badkamer
Hoge kolomkast badkamer
Moderne badkamer
Ruime inloopdouche badkamer

Unieke badmeubelset

Tegen de afscheidingswand is de badmeubelset geplaatst. Zoals je ziet is dit een uniek plaatje. Er is gekozen voor twee onderkasten, welke beide de kleur Black Oak hebben. De ene kast is haaks onder de andere kast geplaatst, wat voor het unieke plaatje zorgt. Op de andere kast zijn een mat witte keramische waskom en een Gun Metal wastafelkraan geplaatst. Boven het badmeubel hangt een prachtige ronde spiegel welke is voorzien ledverlichting en spiegelverwarming.

Alle plek om je spullen op te bergen

Om ervoor te zorgen dat de badkamer van voldoende opbergruimte is voorzien, heeft de familie ook voor een hoge kolomkast gekozen. Ook deze heeft de kleur Black Oak, waardoor deze goed combineert met de andere kasten. Daarnaast is er boven het toilet een inbouwnis geplaatst. Dit zorgt niet direct voor extra opbergruimte, maar is een handige plek om bijvoorbeeld je accessoires in te zetten.

Plan een adviesafspraak

Is jouw badkamer aan vervanging toe en zou je graag wat advies willen ontvangen? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak bij een van onze badkamerwinkels. Deze bevinden zich door heel Nederland, waardoor er altijd wel een in de buurt is. Je wordt in de winkel ontvangen door een van onze deskundige adviseurs die je graag helpt bij het samenstellen van je nieuwe droombadkamer.

Maak direct een afspraak