Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Stijlvolle moderne badkamer familie Duenk

Deze stijvolle badkamer is opgeleverd door Sani4All Varsseveld bij de familie Duenk uit Aalten. De badkamer is op een praktische manier ingericht, waardoor er voldoende ruimte is voor een ligbad en een ruime douche. Ideaal!

De familie heeft ervoor gekozen om niet de volledige badkamer te bekleden met tegels. De keuze om de muren te stucen en te voorzien van een lichte kleur, zorgt voor rust in de ruimte. Voor de rest van de muren is er een combinatie gemaakt tussen 60x60cm tegels in de kleur Surf Brown en visgraattegels Grace Sand. Een prachtige combinatie met een stijlvolle en moderne uitstraling.

Stijlvolle moderne badkamer
Ruime praktische badkamer
Semi vrijstaand ligbad
Mat zwarte kranen
Mat zwarte badkranen

Voorzien van alle gemakken

Deze badkamer is wat kleiner, maar desondanks is de ruimte van alle gemakken voorzien. De familie heeft gekozen voor een heerlijk ruim ligbad met mat zwarte badkranen en een losse handdouche. Daarnaast is een toilet geplaatst, wat natuurlijk ook heel praktisch is. Net zoals het bad heeft het toilet en het drukpaneel een witte kleur, dit zorgt voor rust in de ruimte. Natuurlijk mag een doucheruimte niet ontbreken. Ook daar zijn praktische, maar stijlvolle keuzes gemaakt. De douchekranen zijn ingebouwd wat voor een strakke uitstraling zorgt en de ruimte wordt deels afgeschermd door een glazen douchewand. Zowel de kranen als de accenten van de douchewand hebben een mooie mat zwarte kleur.

Eyecatcher in de ruimte

Een van de elementen die als eerste je aandacht trekt is waarschijnlijk de badmeubelset. Er is gekozen voor een zwarte onderkast, die prachtig combineert met de zwarte inbouwwastafelkraan. Op de onderkast is een blad geplaatst in de kleur Nebraska Eiken en maakt van dit badmeubel een eyecatcher. De witte waskom past goed bij de andere witte elementen in de badkamer. En de ronde badkamerspiegel maakt het geheel helemaal af.

Opzoek naar een nieuwe badkamer?

Wil jij ook graag een stijlvolle en moderne badkamer? Breng dan gerust eens een bezoek aan een van onze badkamerwinkels. Deze bevinden zich deze door heel Nederland, waardoor er altijd wel een in de buurt is. In onze winkels staan onze adviseurs voor je klaar om jou te helpen bij het samenstellen en realiseren van jouw droombadkamer.

Maak een gratis afspraak

Inloopdouche
Lichte badkamer
Luxe regendoucheset