Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Warme wellness badkamer familie Fokkens

Deze heerlijke wellness badkamer is opgeleverd door Sani4All Mijdrecht bij de familie Fokkens uit Lopikerkapel. Door de keuze voor natuurlijke kleuren en materialen heeft deze badkamer een warme sfeer, wat de wellness uitstraling van de ruimte versterkt.

De heerlijke Sunshower en luxe regendouche zorgen ervoor dat je in de badkamer helemaal tot rust kunt komen. Maar een wellness badkamer kun je niet alleen creëren door te kiezen door luxe sanitair, ook door natuurlijke kleuren en materialen met elkaar te combineren. De familie Fokkens heeft bijvoorbeeld gekozen voor vloer- en wandtegels in de kleur Autentica Cenere. Deze tegels hebben een natuurlijke look, wat dus goed bij een wellness badkamer past. Daar hebben zij een kleine moderne touch aan gegeven door in het nisje te kiezen voor hexagon tegels in het mat zwart.

Wellness badkamer
Ruime wellness badkamer
Wellness badmeubelset
Waskom badkamer

Natuurlijke badmeubel

Ook bij de badmeubelset is er gekozen voor natuurlijke elementen. De onderkast van het meubel heeft de kleur Tabacco, een warme houtlook. Op de onderkast zijn twee hardstenen waskommen geplaatst, welke de wellness uitstraling versterken. De set wordt afgemaakt door een organische spiegel met ledverlichting. Om ervoor te zorgen dat er voldoende opbergruimte in de badkamer is, is er ook een kolomkast aan de set toegevoegd.

Moderne touch

Niet alleen bij de tegelcombinatie is er voor een moderne touch gekozen, de zwarte kleur komt ook in de kranen terug. Zowel bij het badmeubel als in de doucheruimte is er gekozen voor mat zwarte inbouwkranen. Daarnaast wordt de doucheruimte deels afgeschermd door een glazen douchewand met mat zwarte accenten.

Op zoek naar een nieuwe badkamer?

Wil jij ook graag een heuse spa creëren in je eigen badkamer? Bezoek dan gerust eens een van onze badkamerwinkels om je te laten adviseren. Je kunt daar in alle rust rondkijken om inspiratie op te doen. Maar je kunt je ook laten adviseren door een van onze adviseurs. Zij helpen je namelijk graag bij het samenstellen en ontwerpen van jouw droombadkamer. Wie weet tot snel!

Plan een vrijblijvende afspraak

Hardstenen waskommen
Inbouwnis badkamer
Mat zwart toilet
Modern detail badkamer