Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Warme landelijke badkamer familie Garcia

De familie Garcia uit Den Haag heeft voor een warme landelijke badkamer met een heerlijke ruime doucheruimte gekozen. Samen met Sani4All Den Haag hebben ze de badkamer gerealiseerd.

De landelijke uitstraling van de badkamer wordt gecreëerd door de keuze voor de houtlook vloer- en wandtegel. De familie heeft deze gecombineerd met de beige wandtegels en de bronskleurige mozaïektegels, welke in de nis zijn geplaatst. De onderkast van het badmeubel heeft de kleur Bruin eiken en past daardoor goed bij de houtlook tegels. De onderkast is gecombineerd met een mat zwarte wastafel, welke de warme uitstraling van de ruimte versterkt. Om ervoor te zorgen dat het geheel niet te donker wordt, is er gekozen voor kranen in de kleur geborsteld staal.

Landelijke badkamer
Warme landelijke badkamer
Ruime doucheruimte

Luxe doucheruimte

De doucheruimte kunnen we de eyecatcher van de badkamer noemen. De familie heeft gekozen voor een dubbele regendouche, welke beide voorzien zijn van een losse handdouche. De regendouchesets zijn ook van geborsteld staal, waardoor ze goed combineren met de wastafelkranen. Daarnaast is er ook een zitje in de ruimte gecreëerd, zodat je optimaal kunt genieten van je douche. De ruimte wordt afgesloten door een glazen schuifdeur met een mat zwart raster. Zo blijft de warmte beter hangen in de ruimte en voorkom je dat de badkamer nat spettert.

Voorzien van praktische elementen

De badkamer is voorzien van een toilet, wat natuurlijk altijd handig is. Door de keuze voor een mat zwart toilet en drukpaneel, past het ook nog eens prachtig in de ruimte. Ook de keuze voor planchet planken is zowel praktisch als stijlvol. Het geeft de ruimte een luxe uitstraling en creëert daarnaast natuurlijk meer opbergruimte.

Ontwerp jouw nieuwe badkamer

Weet je al hoe jouw nieuwe badkamer eruit moet komen te zien? Je kunt met onze badkamerplanner eenvoudig een 3D-ontwerp maken van je nieuwe badkamer. Je kunt verschillende stijlen, kleuren en indelingen uitproberen. Ben je tevreden met je ontwerp? Of wil je juist liever advies ontvangen? Plan dan eens een afspraak bij een van onze winkels. Daar voorziet een adviseur je graag van advies!

Maak een vrijblijvende afspraak

Warme badkamer