Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Stijlvolle badkamer met kleurrijke toevoeging familie Gils

Sani4All Roosendaal heeft deze stijlvolle badkamer opgeleverd bij de familie Gils uit Breda. De familie heeft gekozen voor een rustige basis en heeft daar een prachtige, kleurrijke toevoeging aan gedaan.

De basis van deze badkamer bestaat uit grijze tegels in de kleur Grey Natural, welke op de vloer en een groot deel van de wanden zijn geplaatst. In de doucheruimte en de nis boven het toilet is er gekozen voor prachtige groene hexagon tegels. Door de groene kleur op een subtiele manier toe te voegen aan de badkamer, wordt de stijlvolle uitstraling van de badkamer versterkt. In de rest van de badkamer is er ook gekozen voor een combinatie van rustige kleuren en materialen waardoor de groene tegels echt de eyecatcher van de ruimte vormen.

Badmeubelset badkamer
Stijlvolle badkamer met kleurrijke toevoeging
Toilet in badkamer

Rustige en stijlvolle uitstraling

Het badmeubel bestaat uit een onderkast in de kleur Natuur Eiken en een mat witte wastafel. Het meubel is gecombineerd met mat zwarte wastafelkranen en een ronde designspiegel met een mat zwart frame. De combinatie van mat zwarte elementen en het houten meubel zorgen voor een rustige en stijlvolle uitstraling. Tegenover het badmeubel bevindt zich het toilet. Deze wordt met de doucheruimte afgescheiden door een tussenwand. De toiletset bestaat uit een wit wandcloset en een mat zwart drukpaneel. Ook hier is er dus gekozen voor een combinatie van wit en mat zwart.

Prachtige doucheruimte

De prachtige doucheruimte mogen we natuurlijk niet vergeten. De ruimte is voorzien van een heerlijke mat zwarte regendoucheset die is voorzien van een losse handdouche. De ruimte wordt deels afgesloten door de wand tussen de douche en het toilet. Daarnaast heeft de familie gekozen voor een schuifdeur met een mat zwart frame. Zo kan de doucheruimte volledig worden afgesloten en verlies je geen warmte tijdens het douchen. Bovendien spetter je niet de gehele badkamer nat, ideaal!

Complete toiletset
Groene hexagontegels badkamer
Stijlvolle badkamer

Maak een ontwerp van jouw nieuwe badkamer

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw nieuwe badkamer? Je kunt met onze badkamerplanner heel eenvoudig een 3D-ontwerp maken van je nieuwe badkamer. Je vult de afmetingen van de badkamer in en kunt aangeven waar de deur en eventuele ramen zich bevinden. Dan kun je beginnen met het invullen van de ruimte, het makkelijke is dat je allerlei verschillende indelingen kunt proberen. Kom je er toch niet helemaal uit? Of wil je graag jouw ontwerp omzetten naar een droombadkamer? Neem het badkamer ontwerp dan mee naar een van onze winkels en laat je adviseren door een van onze adviseurs!

Maak een afspraak