Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer familie Goossens

Sani4All Varsseveld heeft bij de familie Goossens uit Vragender deze luxe badkamer met een uniek element opgeleverd. De bronzen decortegels zijn een echte eyecatcher!

Het eerste wat in deze badkamer je aandacht trekt zijn waarschijnlijk de unieke decortegels in de kleur Bronze. Doordat deze tegels gecombineerd zijn met de neutrale vloer- en wandtegels in de kleur Beige, komen de decortegels volledig tot hun recht. De familie heeft gekozen voor een badmeubel in de kleur Smoke in combinatie met een zwarte wastafel. Boven het badmeubels zijn er twee goudkleurige inbouw wastafelkranen van Blaauw Sanitair geplaatst. Een gewaagde, maar mooie combinatie met de bronzen decortegels. Om de badmeubelset compleet te maken is er gekozen voor een ronde spiegel met ledverlichting en spiegelverwarming. Ook de doucheruimte mag er in deze badkamer zijn. De ronde hoofddouche is bevestigd in het plafond, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Net zoals de wastafelkranen heeft de regendoucheset een gouden kleur. De douchewand met mat zwart raster is niet alleen een praktische toevoeging, maar het maakt de doucheruimte helemaal af!

Badkamer 3D ontwerp
Badkamer Vragender

Details maken het verschil

Naast een heerlijke regendouche heeft de familie ook gekozen voor een semi-vrijstaand bad. Ook hierbij hebben zij gekozen voor goudkleurige kranen, dit zorgt voor eenheid in de ruimte. Een element in de badkamer dat vaak vergeten wordt bij het vervangen van de ruimte, is het plafond. Vaak is het plafond wel aan vervanging toe door het vele vocht in de ruimte. Daarom is ervoor gekozen om het plafond in deze badkamer te vervangen door een nieuw plafond met ledverlichting. De familie Goossens heeft extra sfeer aan de badkamer toegevoegd door accessoires te plaatsten. Zo hebben ze onder andere gekozen voor een mat zwart handdoekenrek, maar ook de vaas met droogbloemen is een prachtige toevoeging.

Vragender badkamer kopen
Badkamer kopen Vragender

Semi-vrijstaand bad

Waar we voorheen zagen dat er vaak voor een inbouwligbad werd gekozen, zien we nu steeds meer semi-vrijstaande baden in de badkamer verschijnen. Deze baden worden net zoals inbouwligbaden tegen de muur geplaatst. Waar bij een inbouwligbad het bad volledig wordt ingebouwd, worden er bij een semi-vrijstaand bad een of meer wanden vrijgelaten. Hierdoor blijft de vorm van het bad behouden, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Deze familie heeft ook gekozen voor een semi-vrijstaand bad, waarbij er drie zijdes van het bad vrijstaand zijn. Naast een luxe uitstraling, zorgt het in deze badkamer ook voor een ruimtelijk effect.

Semi vrijstaand bad 3D
Semi vrijstaand bad

Decortegels

Je kunt natuurlijk kiezen voor rustige tegels, maar ben je op zoek naar iets specialers? Dan zijn decortegels misschien wel iets voor jou. Dit zijn tegels met een opvallende print of kleur of met een bijzondere stijl of formaat. Deze tegels zorgen voor een unieke uitstraling in je nieuwe badkamer. Je kan ervoor kiezen om de gehele badkamer te bekleden met deze tegels, maar vaak wordt de ruimte dan te druk. Daarom wordt er vaak een wand, een deel van een wand of een nisje bekleed met decortegels. De familie Goossens heeft ervoor gekozen om een hele wand en een deel van een wand te bekleden met deze gewaagde tegels.

Decortegels
Decortegels badkamer

Design badkamer

Design badkamers kenmerken zich voornamelijk door de originele en bijzondere uitstraling ervan. Het zijn niet specifieke kleuren en materialen die kenmerkend zijn voor design badkamers, maar de combinatie ervan zorgen voor de design look. Vaak wordt er gekozen voor een eenvoudig en rustig kleurenelement, waar dan een aantal eyecatchers aan toe worden gevoegd. Zo zorg je ervoor dat de badkamer de stijlvolle uitstraling behoudt, zonder dat het te druk wordt. In deze badkamer is er gekozen voor een rustige basis van beige tegels waardoor de bronzen decortegels en de goudkleurige kranen volledig tot hun recht komen.

 

Ben je op zoek naar een design badkamer en zou je hier graag advies over willen ontvangen? Bij Sani4All zijn we er om je compleet te ontzorgen. In de winkel staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je te voorzien van advies en een 3D-ontwerp te maken van je nieuwe badkamer. Ben je tevreden over het ontwerp en heb je de badkamer gekocht? Dan komen we deze gratis bij je bezorgen en kunnen we, indien gewenst, ook de montage voor je verzorgen. Zo kan je gaan genieten van je nieuwe badkamer, zonder dat je je ergens zorgen over hoeft te maken.

Maak een afspraak

Design badkamer