Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne badkamer en toiletruimte van familie Hagendijk

Sani4All Den Haag heeft deze moderne badkamer en toiletruimte mogen realiseren bij de familie Hagendijk uit Hazerswoude-Rijndijk. Het unieke badmeubel vormt dé eyecatcher van deze badkamer.

In de badkamer is er gekozen voor een combinatie van drie soorten tegels. Op de vloer en wanden zijn er 80x80 cm tegels in de kleur Muddy. In beide nissen in de doucheruimte zijn decortegels met een Portugese uitstraling geplaatst. Deze zorgen voor een kleurrijke touch. We benoemden net al even het badmeubel, het is een ware eyecatcher. Het meubel bestaat uit een massief houten bovenblad met een boomstam look met een houtskool look onderkast. Op de combinatie zijn twee ronde mat zwarte waskommen geplaatst. Het badmeubel is gecombineerd met twee opbouwkranen in de kleur Gun Metal. Ook de spiegel mag niet onbenoemd blijven, deze is voorzien van ledverlichting én verwarming.

Niet alleen de opbouwkranen hebben de kleur Gun Metal, ook de luxe regendoucheset heeft deze prachtige kleur. De douche schuifdeur heeft een mat zwarte kleur, wat mooi combineert met Gun Metal. Ook de handdoek droger heeft een mat zwarte kleur, waardoor er eenheid ontstaat in de ruimte.

Luxe doucheruimte
Moderne badkamer
Opgeleverde toiletruimte

Toiletruimte

Naast een badkamer heeft de familie Hagendijk ook een nieuwe toiletruimte uitgezocht. Gekozen is voor een tegelcombinatie bestaande uit tegels in de kleur Light Grey en dezelfde decortegels als in de badkamer. De toiletset bestaat uit een Wisa inbouwreservoir en bedieningspaneel in de kleur Titanium Zwart. Het wandcloset is van Villeroy & Boch en is voorzien van een hoge zitting met softclose en Quick Release. Door het Quick Release systeem kun je de toiletbril eenvoudig van de pot afhalen. Waardoor je het toilet dus makkelijker schoon kunt maken.

Badkamerplafond

Het badkamerplafond is een van de elementen in de badkamer die vaak vergeten wordt. Door het vele vocht in de badkamer, is het plafond vaak wel aan vervanging toe. Daarom heeft de familie Hagendijk het badkamerplafond laten vervangen. Ze hebben gekozen voor een wit spanplafond met zes ledspots. Spanplafonds staan bekend om de strakke en moderne uitstraling. Het materiaal past daardoor perfect bij deze moderne badkamer.

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer en weet je al precies hoe deze eruit moet komen te zien? Dan kun je met onze badkamerplanner eenvoudig een 3D-ontwerp maken van je nieuwe badkamer. Zo weet je precies wat je wel en niet mooi vindt. Ook kun je het ontwerp meenemen naar een van onze winkels. Zodat je samen met onze adviseurs van jouw ontwerp werkelijkheid kunt maken.

Maak een 3D-ontwerp

Opgeleverde badkamer Den Haag