Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Luxe design badkamer familie Hanegraaf

Deze opgeleverde badkamer van de familie Hanegraaf kunnen we gerust een eyecatcher noemen. De familie heeft deze badkamer samen met Sani4All Uden gerealiseerd, wat een verschil met de oude badkamer!

Een van de eerste elementen die je aandacht trekt zijn de prachtige groene marmerlook tegels. Door de grootte (120x120 cm) en warme kleur van de tegel krijgt de badkamer een warme uitstraling. De marmerlook tegels zijn gecombineerd met houtlook tegels, welke voorzien zijn van een reliëf. Dit zorgt ervoor dat de tegels vrijwel niet van echt hout te onderscheiden zijn. Naast deze twee opvallende tegels koos de familie voor witte en beige tegels, welke wat rust in de ruimte brengen. Ook het badmeubel is er een die je aandacht trekt. Er is gekozen voor een onderkast in de kleur houtskool, deze is gecombineerd met een prachtige waskom en een opbouw wastafelkraan in de kleur Sunset Brushed.

Een badkamer om in te onthaasten

De familie was op zoek naar een wellness badkamer om in te kunnen onthaasten, dat is zeker gelukt! De doucheruimte bestaat uit een inbouw regendouche met handdouche in de kleur Sunset Brushed. Daarnaast is er gekozen voor een infrarood douche van Sunshower. Deze zorgt voor het echte wellness gevoel. Om het ruimtelijke gevoel te behouden, maar te voorkomen dat de rest van de ruimte nat spettert, is er een minimalistische douchewand geplaatst. Ook in het luxe ligbad kan de familie heerlijk ontspannen. Er is gekozen voor een dieper en langer bad, waardoor je er languit in kunt liggen. Boven het bad is een heel uniek element geplaatst: een plafond met sterrenhemel. Zeg nou zelf, er is vrijwel niks zo rustgevend als kijken naar de sterren

Before verbouwing
Tijdens verbouwing
Na verbouwing

Aan alles gedacht

Een badkamer moet niet alleen mooi zijn, maar natuurlijk ook praktisch. De familie heeft daarom ook een toilet toegevoegd aan de badkamer. Deze bestaat uit een prachtig drukpaneel welke, net zoals de kranen, de kleur Sunset Brushed heeft. Het witte wandcloset is van Villeroy & Boch en past goed bij het witte bad. Maar in deze badkamer is er ook aan de details gedacht. Zo zijn er verschillende accessoires toegevoegd, waaronder de toiletaccessoires.

Zou jij ook graag zo’n prachtige badkamer willen? Maak dan gerust eens een afspraak bij een van onze winkels en kom langs. Onze adviseurs staan daar voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw nieuwe droombadkamer.

Maak een vrijblijvende afspraak

Badmeubel badkamer
Design badkamer
Luxe regendoucheset
Toiletset
Wellness badkamer