Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Landelijke moderne badkamer familie Hoekstra

De familie Hoekstra uit Alphen aan den Rijn heeft deze prachtige badkamer uitgezocht bij Sani4All Gouda. De keuze voor de combinatie van natuurlijke materialen en moderne elementen geeft de badkamer een prachtige landelijke moderne stijl.

In deze badkamer is ervoor gekozen om niet de volledige badkamer te betegelen. Een deel van de wanden is gestukt, wat voor een moderne uitstraling zorgt. De vloer en een deel van de wanden zijn voorzien van 80x80 cm betonlook tegels. Voorheen zagen we voornamelijk 60x60 cm tegels in de badkamer, maar er wordt nu steeds vaker voor grotere formaten gekozen, zoals bijvoorbeeld 80x80 cm. De combinatie wordt afgemaakt met de 3D-tegels in de kleur Muretto, deze geven de badkamer de landelijke touch.

Landelijke moderne badkamer
Landelijke badkamer
Moderne badkamer
Ruime moderne badkamer

Badkamer met moderne stijl

Deze badkamer is erg ruim en daardoor is er ook genoeg ruimte opbergmogelijkheden. De familie heeft gekozen voor een breed badmeubel in de kleur Tabacco. Het meubel is greeploos uitgevoerd, wat de moderne stijl versterkt. Op het meubel zijn twee witte waskommen en twee chromen wastafelkranen geplaatst. Boven het meubel hangt een brede spiegel welke is voorzien van ledverlichting en een vergrootspiegel. Die is ideaal om je bijvoorbeeld in te scheren! Naast het brede badmeubel heeft de familie ook gekozen voor twee kolomkasten welke dezelfde kleur hebben als het badmeubel.

Van alle gemakken voorzien

De badkamer is voorzien van een ruime doucheruimte welke afgesloten wordt door een douchedeur voorzien van een mat zwart raster. In de ruimte is een chromen regendoucheset geplaatst. De ronde regendouche is in het plafond ingebouwd, dit oogt strak en modern. In de doucheruimte is een nis geplaatst waar je gemakkelijk je doucheproducten in kan zetten. Naast de doucheruimte is een heerlijk vrijstaand ligbad geplaatst. Naast het bad staat een vrijstaande badkraan, ook deze heeft de kleur chroom. In de wand naast het bad is een nis gecreƫerd, niet alleen handig voor je badartikelen, maar ook ideaal om accessoires in te zetten.

Landelijk badmeubel

Plan een vrijblijvende afspraak

Wil je ook graag een nieuwe badkamer? Plan dan eens een vrijblijvende afspraak bij een van onze badkamerwinkels. Deze afspraak is niet alleen vrijblijvend, maar ook geheel gratis. Een van onze adviseurs zal je van advies en een 3D-ontwerp voorzien. Daarnaast kunnen zij alles vertellen over de mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer. Zien we je snel?

Maak een vrijblijvende afspraak