Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer familie Holweg

De familie Holweg heeft foto’s gestuurd van hun prachtige badkamer! Sani4All Varsseveld heeft in Winterswijk de onderdelen voor deze smaakvolle badkamer geleverd. De tegels vormen een rustige warme basis voor de ruimte. Er is gekozen voor een tegel uit dezelfde serie tegels in 2 verschillende kleuren: Dark Grey brown op de vloer en de kleur Fast Beige voor op de wand in afmeting 60x60 cm. In het plafond zijn zwarte LED-spotjes geplaatst dat zorgt voor een goede basisverlichting.

Het badmeubel is van HR in de kleur Tabacco met twee greeploze softclose laden. Wat niet op de foto is te zien zijn de bijpassende maatwerk schappen in dezelfde kleur als het badmeubel. Zo is er voldoende opbergruimte in de badkamer voor het hele gezin! Op het meubel is de ruime keramische wastafel geplaatst in glans wit. Alle kranen in deze badkamer zijn in de kleur matzwart van Blaauw Sanitair. Boven het badmeubel hangt de stoere ronde spiegel met een diameter van 80 cm met een gepoedercoated stalen frame.

In de ruimte staat een prachtig vrijstaand bad voor een extra wellness gevoel. Het bad is vervaardigd uit hoogwaardig acryl. De doucheruimte wordt afgesloten door een triple framed nisdeur met mat zwarte lijsten. De deur heeft 8 mm helder veiligheidsglas voorzien van NANO-coating. Handig! Zo blijven er minder snel waterdruppels op het glas staan waardoor er minder kans is op kalkvorming.

Ook de familie is zeer tevreden met de badkamer en heeft een prachtige recensie op klantenvertellen achtergelaten!

"Meer dan geweldig"

Dit voorjaar hebben we diverse adviesgesprekken gehad met Milou Hoftiezer, vestiging Varsseveld. Onze badkamer is in een nieuwe ruimte geplaatst met prachtige opstelling en apparatuur. We wilden de verbouw geheel zelf uitvoeren en kregen hier alle advies en ruimte in!

Opgeleverde badkamer familie Holweg
Greeploze softclose lades
Nano coating
Vrijstaand bad
Matzwarte radiator
Badkamer inspiratie