Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne landelijke badkamer en toiletruimte familie Jacobi

De familie Jacobi uit Waddinxveen heeft deze prachtige moderne badkamer en toiletruimte uitgezocht bij Sani4All Gouda. Door de moderne elementen te combineren met de houtlook tegels, hebben deze moderne ruimtes een landelijke touch.

De familie heeft ervoor gekozen beide ruimtes dezelfde stijl te geven. Zowel in de badkamer als toiletruimte is het grootste deel van de ruimte bekleed met 60x60 cm tegels in de kleur grijs. Deze zijn gecombineerd met de grote (40x120 cm) houtlook tegels welke voorzien zijn van een reliƫf. Deze tegels zijn momenteel een echte trend en wij snappen ook wel waarom! Het geeft deze badkamer naast een landelijke, ook een speelse touch.

Moderne landelijke badkamer
Moderne badkamer
Landelijke badkamer
Landelijke doucheruimte
Chromen regendouche

Badkamer met landelijke elementen

Omdat de badkamer van de familie ruim is, is er voldoende ruimte voor zowel een breed badmeubel en een hoge kolomkast. Beide meubels hebben de kleur natuur eiken. Op de onderkast van het meubel zijn een witte keramische waskom en een chromen wastafelkraan geplaatst. Boven het meubel hangt een prachtige spiegel welke voorzien is van verlichting en verwarming. Ook heeft de familie gekozen voor een scheerspiegel, ideaal! Het chroom van de wastafelkraan komt terug in de doucheruimte. Daar is gekozen voor een chromen regendoucheset en douchedrain. De ruimte wordt afgesloten door een mooie douchewand met een mat zwart raster. Ook het mat zwart komt terug in de ruimte, er is een mat zwarte design radiator geplaatst. Kortom: een prachtige badkamer welke van alle gemakken is voorzien.

Toiletruimte met moderne details

De toiletruimte is dus voorzien van dezelfde tegelcombinatie als de badkamer. Ook hier is er gekozen voor zowel chromen als mat zwarte elementen. Zo is de fonteinset voorzien van een chromen fonteinkraan en een mat zwarte fonteinkast. Het kastje is heel handig om je toiletartikelen in op te kunnen bergen. Het toilet en het drukpaneel zijn beide wit, net zoals de wastafel.

Fonteinset toilet
Moderne landelijke toiletruimte
Toilet badkamer
Toiletaccessoires

Maak jouw afspraak

Is jouw badkamer of toiletruimte aan vervanging toe? Op onze website vind je veel verschillende inspiratie. Je kunt een kijkje nemen bij onze badkamerstijlen die we voor je op een rijtje hebben gezet. Zo kun je thuis vast bekijken welke stijl bij je past. Wil jij je liever in de winkel laten inspireren? Dan ben je natuurlijk van harte welkom. Je kunt daar in alle rust rondkijken of je laten adviseren door een van onze adviseurs. Plan direct jouw afspraak en kom langs!

Maak een vrijblijvende afspraak