Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne betonlook badkamer familie Keijzer

De familie Keijzer uit Barneveld heeft deze betonlook badkamer uitgezocht bij Sani4All Barneveld. De keuze voor chromen accenten geven deze betonlook badkamer een moderne touch.

In deze badkamer is er niet voor verschillende kleuren tegels gekozen, maar voor verschillende afmetingen tegels. Alle tegels hebben de kleur Grijs mat en hebben een betonlook. Op de vloer is er voor 60x60 cm tegels gekozen en op de wanden voor 40x80 cm tegels en strooktegels. De strooktegels zijn in een wildverband gelegd, dit zorgt voor een speels effect.

Modern badmeubel
Chromen regendoucheset
Chromen wastafelkraan
Luxe doucheruimte

Moderne elementen

De familie is voor een moderne badmeubelset gegaan, welke bestaat uit een mat zwarte onderkast, een witte keramische wastafel en een spiegelkast met verlichting. Naast dat een spiegelkast mooi is, creëer je er ook extra opbergruimte mee. Op de wastafel zijn twee chromen wastafelkranen geplaatst. Het chroom komt ook terug in de accessoires van de badkamer. Ook het zeeppompje, de glashouder en de handdoekhaken hebben namelijk een chromen kleur.

Heerlijke regendouches

De keuze voor chroom komt op meer plekken terug. De familie heeft niet voor één, maar twee chromen regendouches gekozen. Beide zijn voorzien van een losse handdouche. Hiermee kun je bijvoorbeeld eenvoudig de doucheruimte schoonmaken of even snel je haar wassen. Aan een van de zijdes is een zitje gecreëerd, hier kun je je doucheproducten op kwijt of even op zitten tijdens het douchen. Aan de andere kant is er gekozen voor een nis, waar de familie ook doucheproducten kwijt kan. De ruime doucheruimte wordt afgesloten door glazen schuifdeuren.

Doe badkamerinspiratie op

Wil jij graag nog wat badkamerinspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer? Bekijk dan eens onze badkamerstijlen. We hebben de meest populaire voor je op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijk kunt zien welke badkamerstijl helemaal bij je past. Of bezoek een van onze badkamerwinkels. Daar vind je badkamers met allerlei kleuren, materialen en stijlen. En dat ook voor verschillende budgetten. Zo weten we zeker dat er altijd een badkamer is die helemaal bij je past. Maak dus snel een vrijblijvende afspraak en kom langs.

Plan een vrijblijvende afspraak

Moderne badkamer