Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Unieke badkamer en toiletruimte familie Klein

Deze unieke badkamer en toiletruimte zijn opgeleverd door Sani4All Genemuiden bij de familie Klein. Voor beide ruimtes zijn er heel andere kleuren en materialen gekozen, waardoor beide een verschillende uitstraling hebben.

Het eerste wat in de prachtige badkamer je aandacht trekt is het badmeubel. Deze bestaat uit een onderkast in de kleur Coal Oak, wat een prachtige zwarte kleur is. Waar we vaak zien dat een zwarte kast gecombineerd wordt met een witte of zwarte wastafel, is de familie voor een heel andere optie gegaan. Op de onderkast is namelijk een betonnen wastafel in de kleur Terracotta gekozen. Een unieke kleur die de badkamer een luxe design uitstraling geeft. Het meubel is daarnaast gecombineerd met koperen wastafelkranen en een prachtige spiegel met een organische vorm.

Unieke badkamer
Koperkleurige douchekraan
Uniek badmeubel
Marmerlook toiletruimte

Unieke tegelcombinatie

Niet alleen het meubel is uniek, ook de tegelcombinatie zien we niet iedere dag. Op de vloer is er gekozen voor houtlook tegels in de kleur Chalet Walnut, welke gecombineerd zijn met de lichte wandtegels in de kleur Bianco. De combinatie wordt afgemaakt door de prachtige marmerlook tegels in de kleur Riscal Brown. Deze marmerlook tegels hebben een bruine ader, wat perfect combineert bij het meubel. Door de marmerlook tegels alleen in de wand in de doucheruimte te plaatsen, blijft de rustige stijl van de ruimte behouden. Bovendien combineren de tegels prachtige met de koperkleurige douchekranen!

Design badkamer
Luxe design badkamer

Warme toiletruimte

De toiletruimte is van een heel andere combinatie voorzien en heeft een wat lichtere en warmere uitstraling. De vloer en de wand achter het toilet zijn bekleed met reliëf tegels in de kleur Larchwood Ipe, deze zijn gecombineerd met de lichte marmerlook tegels. De toiletruimte is voorzien van wit sanitair, wat gecombineerd is met koperkleurige accenten. Denk bijvoorbeeld aan de fonteinkraan en de toiletaccessoires. De keuze voor koperkleurige accenten past prachtig bij de warme uitstraling van de houtlook tegels.

Bezoek een van onze badkamerwinkels

Ben jij ook op zoek naar zo’n prachtige badkamer of toiletruimte? Dan ben je bij Sani4All aan het goede adres. Al onze badkamers en toiletruimtes zijn maatwerk, waardoor we jouw nieuwe ruimte volledig op jouw wensen af kunnen stemmen. Ben je benieuwd welke mogelijkheden we bieden? Breng dan snel een bezoek aan een van onze badkamerwinkels en laat je adviseren!

Maak een vrijblijvende afspraak

Warme toiletruimte