Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Scandinavische badkamer familie Kleine Schaars

Sani4All Varsseveld heeft in Aalten bij de familie Kleine Schaars deze stijlvolle badkamer gerealiseerd. De keuze voor natuurlijke elementen en lichte kleuren geeft deze badkamer een Scandinavische stijl.

De familie heeft ervoor gekozen om niet de volledige wanden van de badkamer te bekleden, maar om ook een deel te stuken. Dit zorgt ervoor dat de badkamer een warme en zachte uitstraling heeft. Op de vloer en een deel van de wanden zijn tegels in de kleur beige mat geplaatst. In de doucheruimte en de nis boven het toilet is gekozen voor prachtige houtlook decortegels met een reliƫf. Deze tegels passen perfect bij de Scandinavische uitstraling van de badkamer.

Badkamer Scandinavische stijl
Waskom badkamer

Natuurlijke elementen

De Scandinavische uitstraling wordt versterkt door de keuze voor een houtlook onderkast, welke de kleur Tabacco heeft. De kleur van het badmeubel combineert goed met de houtlook tegels, waardoor de ruimte een rustige uitstraling heeft. Op het badmeubel zijn twee witte waskommen geplaatst, waar twee geborstelde kranen aan toegevoegd zijn. De spiegel met organische vorm past prachtig bij de natuurlijke uitstraling van het badmeubel.

Koperen details

De keuze voor geborsteld koper komt op verschillende plekken terug in de badkamer. In de doucheruimte is een heerlijke regendouche geplaatst, welke dus ook de kleur geborsteld koper heeft. In de maatwerk douchewand komt de kleur ook terug. De koperen toiletaccessoires, waaronder de toiletrolhouder en toiletborstel, maken het geheel helemaal af.

Laat je inspireren

Is deze badkamer echt iets voor jou? Of ben je nog op zoek naar meer inspiratie voor jouw nieuwe badkamer? Bezoek dan eens een van onze badkamerwinkels. Daar vind je verschillende badkamers met diverse kleuren, stijlen en materialen. Je kunt daar dus in alle rust inspiratie opdoen. Of laat je adviseren door een van onze adviseurs, zij helpen je graag bij het samenstellen van jouw droombadkamer.

Plan jouw adviesgesprek

Inloopdouche
Koperen regendoucheset
Koperen wastafelkraan
Rustige badkamer
Scandinavische badkamer
Toiletset badkamer