Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Stijlvolle trendy badkamer van de familie Knijnenberg

Deze badkamer van de familie Knijnenberg is opgeleverd door Sani4All Genemuiden. De badkamer is voorzien van trendy elementen welke gecombineerd zijn met goudkleurige accenten. Het resultaat? Een prachtige stijlvolle en trendy badkamer.

Deze badkamer straalt rust en ontspanning uit. Die rustige uitstraling wordt gecreƫerd door de tegelkeuze, welke bestaat uit 60x60 cm vloer- en wandtegels en 75x75 cm wandtegels met een structuur. Beide hebben de kleur Powder Snow, een warme en zachte kleur. Het badmeubel heeft de kleur Katania Eik, deze is gecombineerd met twee inbouwwastafelkranen in de kleur Tiger Bronze. Een prachtige combinatie! De gouden kleur van de wastafelkranen komt ook terug in de doucheruimte. De regendouchecombinatie, bestaande uit een ronde hoofddouche en een handdouche, heeft ook de kleur Tiger Bronze. De douchewand van deze badkamer mag ook niet onbenoemd blijven. De familie Knijnenberg heeft gekozen voor een douchewand met gebronsd glas wat de stijlvolle uitstraling van de ruimte versterkt.

Japandi badkamer
Unieke badmeubelset
Lichte badkamer

Ruimte voor ontspanning

Naast dat deze badkamer er prachtig uitziet, biedt deze ruimte ook ontspanning. De badkamer is natuurlijk voorzien van een heerlijke doucheruimte, maar ook van een bad. Het semi-vrijstaande bad biedt voldoende ruimte om languit in bad te gaan liggen. Het voordeel van het semi-vrijstaande bad is dat het de luxe uitstraling heeft van een vrijstaand bad, maar wat minder ruimte inneemt.

Trendy elementen

Deze badkamer is voorzien van een aantal trendy elementen. Zo zijn organische vormen momenteel enorm populair. Deze familie heeft gekozen voor een spiegel met een organische vorm, welke de badkamer een zachte en natuurlijke uitstraling geeft. Ook de tegels met structuur zien we in steeds meer badkamers terug. Tegels met een structuur of 3D-effect hebben een ruimtelijk effect, waardoor deze vooral voor kleine of smalle badkamers heel geschikt zijn. Omdat de tegels in deze badkamer op de smalle wand zijn geplaatst, oogt de badkamer breder.

Ben jij ook op zoek naar een badkamer voorzien van de laatste trends? Breng dan een bezoek aan een van onze badkamerwinkels. Wij bieden altijd de laatste trends en hebben badkameropstellingen in verschillende stijlen. Zo stel je de badkamer samen die helemaal bij je past. De koffie staat voor je klaar!

Vind jouw Sani4All winkel

Compleet toilet
Doucheruimte Scandinavische stijl
Marmerlook waskom