Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Warme moderne badkamer en toiletruimte familie Koeslag

Sani4All Varsseveld heeft deze warme moderne badkamer en toiletruimte opgeleverd bij de familie Koeslag uit Lochem. Deze badkamer heeft, zoals je wel kunt zien, een hele transformatie ondergaan.

Before badkamer Lochem
Tijdens badkamer Lochem
Na badkamer Lochem

Een warme ruimte

In de badkamer heeft de familie gekozen voor een combinatie van twee verschillende tegels, bestaande uit 60x60 cm tegels in de kleur Surf Brown en visgraattegels in de kleur T&B Toffee. De tegelcombinatie zorgt voor de warme uitstraling die de ruimte heeft. Gekozen is om de visgraattegels op een wand en in de nis te plaatsen, waardoor de rust in de ruimte behouden blijft. De badmeubel combinatie is tegen de visgraat wand geplaatst en vormen samen een prachtige combinatie. Het badmeubel bestaat uit een onderkast in de kleur Tabacco en een witte keramische wastafel. Deze is gecombineerd met twee mat zwarte inbouwkranen. Boven het badmeubel hangt een ronde spiegel met een mat zwart frame, welke is voorzien van ledverlichting en spiegelverwarming. Naast een badmeubel is er ook gekozen voor een kolomkast, welke ook de kleur Tabacco heeft. Ook de luxe regendoucheset heeft een mat zwarte kleur en bestaat uit een regendouche en een handdouche. De doucheruimte wordt afgesloten door een glazenwand met een mat zwart frame. De verschillende mat zwarte elementen zorgen ervoor dat er eenheid in de ruimte ontstaat.

Badmeubel
Doucheruimte Lochem
Nisje met visgraat tegels
Opgeleverde badkamer Lochem
Toilet Lochem
Nis visgraat tegels
Inbouwkraan
Doucheruimte Lochem

Praktische indeling

Naast dat een badkamer natuurlijk helemaal bij je stijl moet passen, moet deze ook praktisch zijn. Deze familie heeft er daarom voor gekozen om het bad te vervangen voor een douche, waardoor de ruimte praktischer ingedeeld kan worden. Naast de douche is een wand geplaatst, waardoor de douche en het toilet van elkaar gescheiden worden. Hierdoor ontstaat er ruimte naast het raam, waar de witte designradiator is geplaatst. Deze is voorzien van een handdoekbeugel, waar je dus je handdoek aan kunt hangen. Het grote voordeel van zo’n beugel is dat je hier gerust je natte handdoek overheen kunt hangen zonder dat de radiator kan gaan roesten.

Toiletruimte

Naast een badkamer heeft Sani4All Varsseveld ook een toiletruimte gerealiseerd bij deze familie. De stijl van de badkamer is doorgetrokken naar de toiletruimte, welke dus ook voorzien is van dezelfde tegelcombinatie. Gekozen is voor een toiletset bestaande uit een inbouwreservoir en een mat zwart bedieningspaneel van Geberit. Aan de ruimte is een fonteinset toegevoegd, welke bestaat uit een witte fontein, een mat zwarte kraan en een mat zwart frame. Over het frame kan een gastendoekje gehangen wordt, het is dus niet alleen een praktische maar ook stijlvolle toevoeging aan de toiletruimte.

Is een moderne badkamer met een warme uitstraling ook iets voor jou? Kom dan gerust eens naar een van onze winkels om inspiratie op te doen, of laat je adviseren door onze deskundige adviseurs.

Vind jouw Sani4All winkel

Toiletruimte Lochem
Fonteinset toiletruimte
Fonteinkraan