Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer familie Kortooms

In de badkamer van de familie Kortooms is gekozen voor een ruim badmeubel matzwart (gefolied MDF) voorzien van vier Blum push2open lades zonder sifonuitsparing voor extra veel opbergruimte. Het badmeubel is gecombineerd met een kunststenen dubbele wastafel type Thin uitgevoerd in mat wit met een inbouw wastafelmengkraan van geborsteld staal van Blaauw Sanitair. De design spiegel heeft gecombineerde ledverlichting: Namelijk de 45-graden gekantelde ledverlichting (bovenzijde), indirecte ledverlichting (onderzijde) en heeft een touch schakelaar met dimfunctie. De spiegel is voorzien van spiegelverwarming en is van HIPP Design. Daarnaast heeft de ruimte een luxe inbouw regendouche met hoofddouche uitgevoerd in RVS.  De inbouw LED-spots in het plafond zijn kantelbaar en dimbaar. Voor extra comfort is onder de prachtige vloertegels van 80x80 cm elektrische vloerverwarming van Magnum Heating aangebracht! In de badkamer is gekozen voor de luxe badkameraccessoires van Geese in RVS die een mooie eenheid vormen.

Familie Kortooms heeft een prachtige recensie achtergelaten!

"In het woud van mogelijkheden (keuzestress) wisten we niet waar te beginnen voor een nieuwe badkamer. "...." Installatie en tegelwerk ziet er strak uit met oog voor details hoe de voegen aansluiten (symmetrie) op kranen, schakelaars etc. We zijn trots op onze nieuwe badkamer en showen het graag aan vrienden en bekenden."

Opgeleverde badkamer familie Kortooms
Vloerverwarming
Wastafelmengkraan
Moderne badkamer
Accessoires
Badkamer inspiratie