Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Lichte marmerlook badkamer familie Kwakman

“Het hele proces verliep voorspoedig, van de samenstelling tot aan de montage.”

Wanneer je denkt aan een badkamer die volledig betegeld is met marmerlook tegels, zou je al snel een hele drukke badkamer verwachten. Maar door de juiste combinaties te maken, kun je juist een hele stijlvolle en unieke ruimte creëren. Zo heeft de familie Kwakman uit Lisse deze stijlvolle marmerlook badkamer uitgezocht bij Sani4All Mijdrecht, met een prachtige ruimte als resultaat!

Stijlvolle marmerlook badkamer

In de volledige ruimte is er dus gekozen voor marmerlook tegels. De familie is gegaan voor lichte tegels met een bruine ader. Doordat er voor een lichte tegel gekozen is, oogt de ruimte ook rustig. Bruin combineert natuurlijk goed met goud. De familie Kwakman heeft daarom dan ook gekozen voor goudkleurige elementen die op verschillende plekken in de badkamer terugkomen. Zo hebben de badkraan, de luxe regendoucheset en de nissen in de douche allemaal een gouden kleur. Het combineert niet alleen goed met de tegels, door de gouden kleur op verschillende plekken terug te laten komen ontstaat er ook eenheid.

Review familie Kwakman
Luxe badmeubelset
Stijlvolle marmerlook badkamer
Goudkleurige regendoucheset

Luxe badmeubelset

Ook in de luxe badmeubel combinatie is goud verwerkt. Het meubel bestaat uit een brede onderkast in de kleur Infinity Noten en twee mat witte waskommen. Op het meubel zijn twee goudkleurige wastafelkranen geplaatst, welke prachtig combineren bij de warme kleur van het meubel. Boven het meubel hangt een ruime spiegelkast, waarvan de zijkanten ook zijn voorzien van houtlook in de kleur Infinity Noten.

Badkamer familie Kwakman
Ruime lichte badkamer
Waskommen badkamer
Lichte marmerlook badkamer

Bezoek een van onze winkels

Zou je ook graag zo’n stijlvolle badkamer willen? Breng dan eens een bezoek aan een van onze badkamerwinkels. Onze winkels zijn door heel Nederland gevestigd, waardoor er altijd wel een bij je in de buurt is. De koffie staat daar voor je klaar! Zien we je snel?

Maak een gratis afspraak