Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Warme stijlvolle badkamer familie Massa

De familie Massa uit Nederhorst den Berg heeft samen met Sani4All Mijdrecht deze warme stijlvolle badkamer ingericht. Ondanks de beperkte ruimte, is deze badkamer van alle gemakken voorzien.

Dat je ook van een kleinere ruimte een droombadkamer kunt maken laat de familie Massa goed zien. De ruimte is op een zeer praktische wijze ingedeeld, waardoor er naast het badmeubel en de ruime doucheruimte ook plek is voor een toilet. Daarnaast is er in de doucheruimte ook een Sunshower geplaatst, waardoor de familie na een lange dag heerlijk kan ontspannen in de badkamer. Om het praktische geheel af te maken is er in de doucheruimte een zitje gecreëerd. Deze compacte badkamer is dus echt van alle gemakken voorzien!

Stijlvolle compacte ruimte
Houtlook badmeubel
Nis doucheruimte

Een stijlvol plaatje

Naast dat deze ruimte erg praktisch is, is het ook een stijlvol plaatje. De familie heeft gekozen voor een warme tegelcombinatie. Deze bestaat uit natuursteenlook tegels in de kleur Di Luna Naturale en zijn gecombineerd met de prachtige houtlook reliëf tegels. Deze zorgen voor de warme en stijlvolle uitstraling van de badkamer. De reliëf tegels combineren prachtig met het badmeubel. Deze bestaat uit een onderkast in de kleur Walnut en een witte keramische wastafel. Op het meubel is een Gun Metal wastafelkraan geplaatst. Deze past goed bij de ronde spiegel die boven de set hangt. Maar niet alleen in de spiegel komt de keuze voor Gun Metal terug, ook in de doucheruimte is er gekozen voor Gun Metal kranen.

Laat je adviseren

Wil je graag weten hoe je van jouw compacte ruimte ook zo’n ideale badkamer kunt maken? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak bij een van onze badkamerwinkels. Onze adviseurs helpen je daar graag met het ontwerpen en indelen van jouw nieuwe droombadkamer. Ze beginnen met het in kaart brengen van je wensen en de mogelijkheden en voorzien je aan de hand daarvan van advies. Samen gaan jullie je nieuwe droombadkamer samenstellen!

Maak een vrijblijvende afspraak

Warme stijlvolle badkamer