Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Luxe marmerlook badkamer familie Mooren

“Toen we bij Sani4All de winkel in kwamen, zagen we door de grote keuze meteen wat we wilden.”

Sani4All Varsseveld heeft deze marmerlook badkamer opgeleverd bij de familie Mooren uit Doetinchem. Het contrast van de donkere marmerlook tegels en lichte vloertegels creëren een prachtige hotel chique uitstraling.

Een badkamer met een sfeervol contrast

Bij deze badkamer kun je goed zien dat de keuze voor donkere tegels er niet voor hoeft te zorgen dat de badkamer ook (te) donker oogt. De wanden zijn bekleed met de donkere marmerlook tegels in de kleur Pulido Wacom Forest. Deze zijn gecombineerd met de lichte vloertegels in de kleur Macau, welke ervoor zorgen dat de ruimte niet zo donker oogt.

Review familie Mooren
Badmeubelset
Hotel chique badkamer
Rookglas badkamer

Stijlvol badmeubel

De badmeubelset bestaat uit een mat zwarte onderkast met twee mat zwarte waskommen. Deze set is gecombineerd met twee prachtige inbouwwastafelkranen in de kleur geborsteld messing. De keuze voor deze kleur komt op verschillende plekken terug. Zo hangt er boven het badmeubel een prachtige spiegel met een geborsteld messing rand en hebben alle kranen in de ruimte deze kleur. Zo ontstaat er een prachtig geheel in deze hotel chique badkamer.

Het echte hotelgevoel

In de badkamer van de familie Mooren ervaar je het echte hotelgevoel. Deze wordt niet alleen gecreëerd door de combinatie van de contrasterende kleuren en materialen. Maar ook het luxe ligbad met vrijstaande badkraan, het brede badmeubel en de ruime inloopdouche geven je het gevoel alsof je in een luxe hotelkamer staat. Bovendien is de ruimte door de verschillende wanden ook nog eens heel praktisch ingedeeld!

Ervaring familie Mooren
Ruime hotel chique badkamer
Luxe badkamer
Geborsteld messing badkraan

Maak een vrijblijvende afspraak

Ben je ook op zoek naar een nieuwe badkamer? Je bent van harte welkom om eens een bezoek te brengen aan een van onze badkamerwinkels. Je wordt daar ontvangen door een van onze deskundige adviseurs die je graag helpt bij het samenstellen van jouw nieuwe droombadkamer. Zien we je snel?

Maak een afspraak

Geborsteld messing wastafelkranen