Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Lichte moderne badkamer en toiletruimte familie Niepce

De familie Niepce heeft deze prachtige badkamer en toiletruimte samen met Sani4All Barendrecht gerealiseerd. Beide ruimtes zijn voorzien van verschillende trendy elementen, waardoor de ruimtes een moderne uitstraling hebben.

De basis van beide ruimtes bestaat uit lichtgrijze vloertegels en witte wandtegels, waardoor er een lichte basis ontstaat. Een van de trendelementen in beide ruimtes zijn de houtlook tegels met reliëf. Hiermee geef je je badkamer of toiletruimte een unieke en luxe uitstraling.

Strak badmeubel
Moderne badkamer
Moderne toiletruimte

Moderne uitstraling

In de badkamer is er gekozen voor een strak houtlook badmeubel in de kleur Natuur Eiken, waar twee witte keramische waskommen op zijn geplaatst. De familie heeft gekozen voor twee mat zwarte wastafelkranen welke prachtig combineren met de twee ovale spiegels met een mat zwarte omlijsting. Er is naast het toilet nog een badmeubel geplaatst, waardoor er voldoende opbergruimte in de badkamer is. Ook deze heeft de kleur Natuur Eiken. De keuze voor de zwarte elementen en het strakke badmeubel geven de badkamer de moderne uitstraling.

Unieke doucheruimte

De doucheruimte van deze badkamer is een uniek plaatje. De ruimte is namelijk voorzien van een andere vloertegel dan de rest van de badkamer. Het gaat om een prachtige houtlook tegel, die prachtig combineert met de reliëf tegels. De luxe regendoucheset met handdouche heeft een mat zwarte kleur, wat mooi combineert met de rest van de badkamer.

Stijlvol toilet

De toiletruimte heeft dezelfde moderne uitstraling als de badkamer. Ook hierbij is er gekozen voor mat zwarte elementen, zoals het drukpaneel en de fonteinkraan. De reliëf tegels zijn tegen het inbouwreservoir geplaatst zodat deze mooi naar voren komen.

Badkameraccessoires
Trendy toiletruimte
Unieke doucheruimte

Laat je inspireren

Is jouw badkamer of toiletruimte ook aan vervanging toe? Kom dan eens inspiratie opdoen bij een van onze badkamerwinkels. Je vindt daar voldoende inspiratie om jouw nieuwe badkamer of toiletruimte samen te stellen. Daarnaast kun je je natuurlijk ook laten adviseren door een van onze deskundige badkamer adviseurs. Zien we je snel?

Maak een vrijblijvende afspraak