Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Stijlvolle retro badkamer familie Nijeboer

Deze stijlvolle badkamer is opgeleverd door Sani4All Zwolle bij de familie Nijeboer uit Zwolle. De keuze voor de terrazzo tegels en de goudkleurige accenten geven deze badkamer een prachtige retro uitstraling.

Je kunt natuurlijk de volledige badkamer bekleden met tegels, deze familie heeft ervoor gekozen om een deel van de wanden te laten stuken. Dit zorgt voor een rustige uitstraling. Een deel van de wanden is betegeld met visgraattegels in de kleur Sand. De wand in de doucheruimte en op de vloer zijn prachtige terrazzo tegels gelegd die de badkamer echt die retro uitstraling geven.

Stijlvolle retro badkamer
Retro doucheruimte
Goudkleurige accenten badkamer
Stijlvolle badkamer
Terrazzo tegels badkamer

Stijlvol badmeubel

De onderkast van het badmeubel heeft de kleur Kasteel Eik, een relatief lichte kleur. Op de onderkast is een witte keramische waskom geplaatst. De familie heeft gekozen voor een goudkleurige inbouwkraan, wat prachtig bij het badmeubel past. De ronde spiegel die boven het meubel hangt heeft een rustige uitstraling, waardoor de rust in de ruimte bewaard blijft. De familie heeft zelf de goudkleurige accessoires toegevoegd, welke het geheel helemaal afmaken.

Unieke combinaties

De doucheruimte is voorzien van stijlvolle goudkleurige kranen, welke goed passen bij de terrazzo tegels. Om te voorkomen dat de badkamer nat spettert wordt de ruimte afgesloten door een glazen douchedeur voorzien van mat zwarte details. Het mat zwart komt terug in de designradiator, welke dus ook een mat zwarte kleur heeft. Vaak zorgt mat zwart voor een moderne uitstraling en zou je het niet snel in een retro badkamer verwachten, maar bij deze ruimte past het prachtig. Het semi-vrijstaande bad is voorzien van goudkleurige kranen en zorgt ervoor dat de familie heerlijk kan ontspannen na een lange dag.

Retro badkamer

Stel jouw retro badkamer samen

Ben jij ook op zoek naar een retro badkamer? Je stelt natuurlijk niet iedere dag een nieuwe badkamer samen, dit kan dus best lastig zijn. Daarom staan onze adviseurs bij onze Sani4All winkels voor je klaar om je daarbij te helpen. Zij voorzien je van advies en maken een gratis 3D-ontwerp voor je. Je weet dus precies hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien. Jullie lopen samen een rondje door de winkel om de kleuren en materialen uit te zoeken. We gaan samen jouw nieuwe badkamer samenstellen. Maak snel een afspraak en kom langs!

Plan een adviesgesprek