Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Luxe badkamer en toiletruimte familie Noorland

Deze warme badkamer en toiletruimte zijn opgeleverd door Sani4All Genemuiden bij de familie Noorland uit IJsselmuiden. De combinatie van de lichte tegels, mat zwarte elementen en geborsteld messing accenten zorgen voor een prachtige luxe uitstraling.

Waar de een graag iedere ruimte in huis een andere kleur en stijl geeft, kiest de ander liever voor eenheid. Zo ook de familie Noorland. De badkamer en toiletruimte zijn voorzien van dezelfde tegelcombinatie die wordt aangevuld door mat zwarte elementen. De familie heeft gekozen voor grijze vloertegels in de kleur Metall Nero en beige wandtegels in de kleur Unico Caliza Crema. De neutrale kleuren van de tegels zorgen ervoor dat er in beide ruimtes een warme en rustige sfeer hangt.

Luxe badkamer
Stijlvolle badkamer
Geborsteld messing regendoucheset
Doucheruimte
Warme toiletruimte

Ruimte met een luxe uitstraling

De familie heeft gekozen voor een luxe badmeubelset. Deze bestaat uit een onderkast in de kleur zwart, twee natuurstenen waskommen en twee ovale spiegels welke voorzien zijn van een mat zwart frame. Aan de set zijn twee geborsteld messing kranen toegevoegd die de luxe set helemaal afmaken. Tegenover het badmeubel bevindt zich de doucheruimte die bestaat uit een geborsteld messing regendoucheset en een douchecabine met een mat zwart frame. Ook hierbij komt de keuze voor geborsteld messing en mat zwart dus terug. Naast dat deze badkamer een prachtige uitstraling heeft, kan de familie ook heerlijk tot rust komen in deze ruimte. Want naast een regendouche, is er ook gekozen voor een ruim semi-vrijstaand ligbad.

Prachtige toiletruimte

Ook in de toiletruimte zijn de lichte tegels gecombineerd met mat zwart en geborsteld messing. De fonteinset bestaat uit een mat zwart kastje, een mat zwarte waskom en een geborsteld messing fonteinkraan. Het geheel wordt afgemaakt door de spiegel met een geborsteld messing frame. Het wandcloset heeft een witte kleur, welke de rust in de ruimte behoudt.

Geborsteld messing kranen
Semi vrijstaand bad
Warme badkamer

Maak een afspraak

Zou je ook graag een nieuwe badkamer of toiletruimte willen? Kom dan eens naar onze badkamerwinkels! Je bent daar van harte welkom om in alle rust rond te kijken en je te laten inspireren. Onze deskundige en ervaren adviseurs staan daarnaast voor je klaar om je te voorzien van informatie en advies. Maak snel een afspraak en kom langs!

Plan een adviesafspraak