Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Wellness badkamer van de familie Polman

Deze heerlijke wellness badkamer van de familie Polman uit Zevenaar is gerealiseerd door Sani4All Zevenaar. Deze badkamer bevat alles om volledig in tot rust te komen.

De familie heeft voor een unieke tegelcombinatie gekozen. De tegelbasis bestaat uit 60x60 cm vloertegels en 30x60 cm wandtegels welke beide de kleur Beige mat hebben. Deze basis is gecombineerd met de prachtige houtlook tegels in de kleur Ragno Wood en de unieke decortegels in de kleur Feuillet C. De combinatie zorgt voor een gewaagd, maar prachtig geheel! Ook de badmeubelset is er een die we niet in iedere badkamer tegenkomen. De set bestaat uit een onderkast in de kleur antraciet mat, welke is gecombineerd met een bovenblad in de kleur Craft Oak en mat witte waskom. De prachtige spiegel met een organische vorm maakt deze badmeubelset helemaal af. De set is gecombineerd met twee opbouwwastafelkranen in de kleur Gun Metal.

Badkamer Zevenaar
Wellness badkamer
Sunshower badkamer
Unieke decortegels

Een badkamer met wellness beleving

Dat je thuis kunt genieten van een wellness gevoel, dat laat deze badkamer goed zien! Het semi-vrijstaande ligbad is 180 cm lang, waardoor je er heerlijk languit in kunt liggen. Zeker met deze koude dagen is het fijn als je na een lange dag van een bad kunt genieten. Maar ook de inloopdouche biedt mogelijkheid om te ontspannen. Naast de regendoucheset is er nog een extra element toegevoegd aan de doucheruimte: een Sunshower. De Sunshower biedt infrarood en uv-verlichting, welke een positief effect hebben op de spieren en aanmaak van vitamine-D. Nadat je gebruik hebt gemaakt van de Sunshower wil je natuurlijk niet een koude ruimte instappen. Maar ook daar heeft de familie aan gedacht, er is vloerverwarming in de badkamer geplaatst én gekozen voor een designradiator in de kleur Light Graphic Mat.

Op zoek naar een wellness badkamer?

Wil jij ook graag jouw badkamer omtoveren naar een wellness badkamer? Op onze website vind je veel badkamerinspiratie, maar je kunt ook een van onze winkels bezoeken. Daar bieden we verschillende badkameropstellingen met verschillende stijlen en voor verschillende budgetten. Zo kun je in alle rust eens rondkijken. Maar je kunt je ook laten adviseren door een van onze deskundige adviseurs. Zien we je binnenkort?

Vind jouw Sani4All winkels

Luxe regendouche